Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Stor underholdning og mye spenning for både voksne og tenåringer

Vi var 2 familier som delte oss inn i 2 lag. Tenåringene på ett lag og 4 voksne på det andre. Vi... les mer

Anmeldt 11. juli 2022
Roy O
via mobile enheter
Samarbeid, latter og litt stress. Superfestlig opplevelse for hele familien!

Har man aldri testet konseptet før så må dette bare prøves! Man trenger ikke spesielle skills, men... les mer

Anmeldt 9. juli 2021
310ingerlisek
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
48
7
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
48
7
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 56 anmeldelser
Anmeldt 16. mars 2017

Fantastisk opplevelse. Andrenalin fylt, stressende, utfordrende og oppfordrer til samarbeid. Om man er 10 eller 100 anbefaler jeg The escape room i Tønsberg for denne flotte opplevelsen og ikke minst kjempe hyggelig betjening.

Dato for opplevelse: mars 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, 575bendikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2017

Morsomt og annerledes aktivitet, anbefales! Det som trekker ned er pris og litt mange kodelåser, burdevært mer variasjon

Dato for opplevelse: mars 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, krisT1947JY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2017

Meget bra opplegg, morsomt, spennende og engasjerende. Skal snart ta det andre rommet også. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: mars 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Krisklopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2017

Et utrolig artig konsept, god historie, spennende og utfordrende oppgaver å løse. Alt i alt en opplevelse som kan anbefales til alle.

Dato for opplevelse: mars 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, R5546ZCchristinew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2017

Fantastisk underholdende! God vanskelighetsgrad, morsomme gåter, stilige kulisser. Flott personale. Anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Elisabeth B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser