Stor underholdning og mye spenning for både voksne og tenåringer

Vi var 2 familier som delte oss inn i 2 lag. Tenåringene på ett lag og 4 voksne på det andre. Vi... les mer

Anmeldt 11. juli 2022
Roy O
Samarbeid, latter og litt stress. Superfestlig opplevelse for hele familien!

Har man aldri testet konseptet før så må dette bare prøves! Man trenger ikke spesielle skills, men... les mer

Anmeldt 9. juli 2021
310ingerlisek
Tønsberg, Norge

Anmeldt 17. mars 2017

kan ikke skryte nok av hele opplevelsen!!
Og de som jobber der er enestående!!
Rommet vi var inne på var kidnappet, ga masse spenning og vi gleder oss å dra tilbake for å prøve Oseberg!! :)

Takk, gavinb825
Anmeldt 16. mars 2017

Fantastisk opplevelse. Andrenalin fylt, stressende, utfordrende og oppfordrer til samarbeid. Om man er 10 eller 100 anbefaler jeg The escape room i Tønsberg for denne flotte opplevelsen og ikke minst kjempe hyggelig betjening.

Takk, 575bendikl
Anmeldt 12. mars 2017

Morsomt og annerledes aktivitet, anbefales! Det som trekker ned er pris og litt mange kodelåser, burdevært mer variasjon

Takk, krisT1947JY
Anmeldt 12. mars 2017

Meget bra opplegg, morsomt, spennende og engasjerende. Skal snart ta det andre rommet også. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Krisklopp
Anmeldt 6. mars 2017

Et utrolig artig konsept, god historie, spennende og utfordrende oppgaver å løse. Alt i alt en opplevelse som kan anbefales til alle.

Takk, R5546ZCchristinew