Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Barkaden er best”
Anmeldelse av Barkaden

Barkaden
Vurdert som nr. 36 av 94 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2021

Barkaden er helt amazing. God drikke, fantastiske ansatte. God service, fine lokaler, verdens beste bar

Dato for besøk: juli 2021
Takk, sarabJ4262IE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 29. desember 2020

Nå har jeg vært en traver på brygga i Tønsberg over lengere tid, og jeg vet hva jeg snakker om! Her får du fantastisk service, de beste drinkene, og du blir møtt av de største smilene når du går inn døra!

Shuffelboardene blir utifra hva jeg kan se nøye fulgt opp hele veien! Så de er av topp kvalitet!

Aldersgruppene her er veldig varierende men alt ifra 21 og oppover!
Smittevernsreglene som er ute og går nå grunnet covid 19 er strenge, og de blir fulgt opp av de ansatte til punkt og prikke!

Jeg føler meg trygg når jeg er her og kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2020
Takk, Segersalexander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Mye å velge mellom, gode priser og mye folk.
Alltid folk her uansett hvilken dag du er ute. Åpent 7 dager i uken.

Dato for besøk: august 2020
Takk, zirek S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Vi dro til Barkaden for å spille shuffelboard og det var tydelig populært i TØNSBERG. Fin plass med hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 798oleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Hadde ikke noe å klage på, før personalet plutselig ble veldig uhyggelige. Drar nok ikke tilbake igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, tobiaslehre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Barkaden, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Barkaden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.