guttorm66
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. mai 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2019
Anette Aale, Daglig lederWilhelmsen House Apartments, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. sep. 2020
Hei Takk for din tilbakemelding.
hyggelig å høre at du likte vårt renhold samt våre rom.
Synd du ikke ga beskjed om toalettsetet, da ville vi booket deg om på 30 sekunder eller rettet feilen.
hyggelig å høre at du likte vår inn- og utsjekk samt parkering.
frokosten er inkludert i den allerede rimelige prisen. derfor har ikke vi varmretter på menyen.
Wilhelmsen House er ingen hotel men ett apartments.
Takk for at du hjelper oss å bli bedre.
Ønsker deg velkommen tilbake.
med vennlig hilsen Aleksander Bjønnes
      Property building
      13.6 km fra Wilhelmsen House Apartments
      Se flere hoteller i Tønsberg
      Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde ikke leilighet, men standard rom. Helt greit, men det var trangt på badet. Det var ikke vannkoker, og heller ikke hårføner på rommet, men ellers var det meste i orden. Konditoriet i 1. etasje var som en drøm. Kaffe og bakevarer var meget innbydende og velsmakende. Skal prøve frokosten hvis vi kommer dit igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
      Takk, sissel1007
      Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Wilhelmsen House er noe så spesielt som et hotell uten resepsjon - alt skjer pr sms og epost. Men det funker og funker veldig bra. Har du noen spørsmål er det personale som svarer på telefon og ordner opp.
      Rommene er rene og alt er innbydende enten du vil bo en eller flere netter, om du vil lage mat på rommet eller spise ute. En liten spasertur på 10 minutter og du kan shoppe alt du vil, legg på 5 minutter til og du er på brygga med masse uteliv.
      Vi fikk et litt lite rom i forhold til tidligere og at det reklameres med "større rom enn vanlig i Tønsberg ". Parkeringen blir fort full og du anbefales å sjekke om det er ledig før du betaler (på forskudd!) og kjører inn. Der er et parkeringshus vegg i vegg dersom det er fullt...så det er ikke problem å få plass - men det er billigere hos hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
      Takk, SveinH843
      Anette A, Daglig leder på Wilhelmsen House Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2018

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse Stein. Det setter vi stor pris på!
      Fint å lese at du likte vårt automatiserte system med sms og mail til gjestene.
      Parkeringen vår er dessverre ikke så stor som vi skulle ønske, men vi har 25 plasser og det er stort sett ledig plass i ukedagene,men i helgene kan det være litt kamp om plassene. Vi løser det stort sett om man ringer oss.
      Velkommen tilbake:)

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Er selv fra Tønsberg men er utflyttet.
      Så skulle vi i selskap og det ble langt å komme hjem på natten.
      Så da bestilte vi rom på Wilhelmsens House.
      Aldri vært på det hotellet tidligere .
      Bestilte gjennom annet firma.
      Alt av Mail kom til rett tid.
      Kode for dørlåser.
      Fint hotell
      Ligger fint til i Tønsberg
      Kort vei til alt av transport.
      Vakker by ved fjorden inn i Vestfold på Østlandet i Norge.
      Hotellet er rent, stilfullt og pent.
      Følger ikke med frokost i pris på hotellet.
      Den fåes kjøpt 15% billigere i hotellets cafe. With heter den kjeden.
      Fantastiske bakeriprodukter.
      Dette hotellet vil vi bruke oftere.
      Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2018
      1  Takk, Harleydama
      Anette A, Daglig leder på Wilhelmsen House Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Tusen takk for utrolig hyggelig anmeldelse!
      Så fint at du trivdes under ditt opphold og likte den automatiske innsjekken, beliggenheten og det fine bakeriet som ligger ved hovedinngangen.

Velkommen tilbake på neste spontane overnatting!
      Takk for at du valgte Wilhelmsen House.

Anmeldt 7. september 2017

Hadde ikke testet hotellet før, men ble meget positivt overrasket, informasjonen jeg fikk i forkant var meget bra, prisen var upåklagelig og rommet var trivelig, gode senger og rent hele veien.
      Kan absolutt anbefale dette hotellet

Dato for oppholdet: september 2017
      • Reisetype: Reiste alene
      Takk, Lasse R
      Anette A, Daglig leder på Wilhelmsen House Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017

Hei Lasse,

Tusen takk for fin anmeldelse. Vi er veldig glad du har tatt deg tid til å anmelde oss etter ditt besøk på Wilhelmsen House.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Va var 3 stykker som var her i forbindelse med queen konsert. Helt greie rom trivelige personale
      +for at d ikke e nøkk sann at hvis du mister den osv.

Eneste som trekker ned e at d e lite kansler på TV-en og litt lite lys på rommet over senga

Dato for oppholdet: juli 2017
      Takk, martinGron

Hei Martin,

Takk for fin anmeldelse.
      Vi skal se nærmere på belysningen av rom og ønsker selvsagt å gjøre noe med dette så det er tilstrekkelig med lys for våre gjester.