“Ikke så bra som sist gang”
Anmeldelse av With Brød og Kaffe

With Brød og Kaffe
Vurdert som nr. 44 av 117 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

De har god mat og drikke, men jeg fikk ikke iskaffen jeg bestilte og da jeg spurte om ny (dobbel iskaffe) så skulle de spørre masse spørsmål om hva slags kaffe… jeg sa jo hva slags kaffe. De gjorde også mange feil, ikke bare til oss, men til andre.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Vacation51539326258

Anmeldt 24. juli 2022

Verdens beste kaffe latte fikk vi på With Brød og Kaffe i Tønsberg 😊👍 Super service, nydelig bakst og frisk smoothie! 🌸 Stedet anbefales på det varmeste! Vi skal ihvertfall innom igjen ved neste mulighet 🤩

1  Takk, Kjersti_H_K
Anmeldt 7. august 2021

Fin atmosfære og mitt favoritt glutenfritt steinalderbrød!
Foretrukken kafe.

Må skrive minst hundre tegn...

Dato for besøk: august 2021
Takk, MonicaO953
Anmeldt 25. februar 2019

Har vært her et par ganger når jeg har noe å vente på, lokalet er veldig fint og koselig, men maten er veldig standard overprodusert kafe, og teen er kjip til prisen du må betale.

1  Takk, AnineMadelene
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Her kan du nyte ett lett måltid eller gjærbakst i koslige omgivelser. Å du er nødt til å smake på kardemommebolle til kaffelatten, ja for den er byens beste.

2  Takk, 99elisabethr

Reisende som så på With Brød og Kaffe, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i With Brød og Kaffe? Del dine erfaringer!