Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Steak

Steak
Vurdert som nr. 5 av 92 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 6 - USD 58
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Det er både gode og dårlige anmeldelser av restauranten, vår opplevelse var god. Maten var perfekt grillet og tilbehøret var godt. Maten kom raskt også til tross for at restauranten var full. Det er lurt å bestille bord på forhånd. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 201 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

På vei hjem fra en biltur stoppet vi i Tønsberg for å få oss en middag. Det var fredag kveld i ferien og vi hadde ikke bestilt bord. Allikevel fant de plass til oss.
Indrefilet av okse på begge, kjøttet var perfekt stekt, det samme var grønnsakene.
Maten kom raskt og betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt.
Frister til gjentakelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, janegil51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

I et mylder av restauranter i Tønsberg, så har vi alltid fått god mat på Steak. Herlig street food. Menyen var litt endret fra sist og det er for oss et pluss at de varierer. Fruen spiste salat med kylling. Gode smaker. Jeg spiste en rett med svinekam og en salt med friterte scampi. Veldig gode smaker og veldig delikat. Gikk veldig fort å få maten på bordet. Heldig som fikk plass. Mange bestiller bord. Ryddig og rent. Flinke til å følge Covi-19 regler. Som innbygger av Tønsberg er dette en av mine favoritt restauranter om jeg skal ha noe som smaker godt. Ps, ikke alt for store retter, så bestill 2 av street food om du skal bli mett. 3 kan bli mye, om du ikke er veldig sulten. Hadde farris til. Totalsum ca 630. Verdt hver krone.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tja, gode anmeldelser fikk oss til å prøve. Kjøttet var så hardt grillet at vi satt igjen med askesmak i munnen lenge etterpå, vi kunne skjære vekk det ytterste laget men da hadde det ikke vært mye igjen. Pommes fristes var en spøk, oljestekt eller noe annet, brun og myk. Er usikker på hva kokken hadde tenkt her, fløtegratinerte poteter var OK.
Terningkast 3. Ta en banan isteden. Ove

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lindajorunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Servicen var dessverre ikke på topp. Vi ble glemt litt bort og fikk ikke bestikk til maten. Fikk spørre om det selv, etter at maten var servert. Tok lang tid å få drikke. Maten var god, men synes prisen er litt for høy i forhold til det man får.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anelun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Steak, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Steak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din