“God mat og god service, til frisk pris”
Anmeldelse av Steak

Steak
Vurdert som nr. 3 av 121 Restauranter i Tønsberg
Beskrivelse: "Vi på Steak tilbyr perfekt kullgrillet kjøtt, streetfood, og burgere med variert og spennende tilbehør! Vi har stort fokus på bærekraft, vegetarmat og har byens beste og mest varierte vinkart med over 530 titler!"
Anmeldt 26. februar 2024

Vi har besøkt Steak ved to anledninger i februar. Begge ganger med god mat og riktig stekte biffer. Siste gang gang var servicen god. Servitøren hadde det travelt men det ble OK. Første gang var servicen eksellent. Servitøren og hans kollegaer samarbeidet godt og taklet bade en misforståelse vedrørende bordbetillingen og severingen av måltidet, på tross av full restaurant,på en strålende måte.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, gisle b

Anmeldt 7. februar 2024 via mobile enheter

Gode fløtegratinerte poteter, og god saus.
Biffen derimot var ikke god. En av de seigeste jeg har hatt, og vanskelig å dele opp i biter. Utrolig spesielt. Var nok et veldig dårlig kjøttstykke.
Orket ikke klage.
Var også et veldig kaldt lokale om vinteren, og vi ble plassert med døren, og kom gjester inn hele tiden. Fikk ikke bytte plass, og hadde reservert lenge i forkant.
Sikkert flott om sommeren når det er varmt.
Servitøren vår var utrolig skjønn da!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, AnetteS767
Anmeldt 11. januar 2024

Familie på 5, 2 voksne, 3 tenåringer. Alle 5 var meget fornøyd med maten. Vi spiste biff, og alle var fornøyd med kjøtt og stekegrad. Deilig tilbehør. Hyggelig servitør. Minus for iskald trekk når kunder kom og gikk, da det ikke er et vindfang nå pga skade på bygget.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, K8206UJirenes
Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 8 personer som fikk servert en fortreffelig middag m/tilbehør.
Av en meget hyggelig servitør
1 av gjestene fikk etter middag servert en Irish Coffee som ikke var iht.standard og gav beskjed om dette umiddelbart.
Da kom daglig leder og gav en "overhøvling" til gjesten om at det var slik denne drinken ble servert her og at det ikke var noen grunnlag for klage.
Dette ble formidlet på en meget arrogant måte og at det var bare å betale.
Denne opplevelsen er ulik alt annet vi noen gang har opplevt og tør nesten ikke tenke på hvordan de annsatte blir behandlet på denne resturanten.
Daglig leder bør ta seg ett kurs i kunde og person behandling for dette var ikke greit.
Servitør var ellers meget profesjonell og hyggelig, men ble selvfølgelig veldig beklemt av situasjonen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Leif O
Anmeldt 9. desember 2023

Nydelig mat og fortreffelig service,
men har dessverre en daglig leder med totalt mangel på kundebehandling.
Hadde fått full skår uten henne

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Ragnhild C

Reisende som så på Steak, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Steak? Del dine erfaringer!