Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Årets beste julemat”
Anmeldelse av Cafe Jarlsø

Cafe Jarlsø
Vurdert som nr. 48 av 91 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018

Dette ble en opptur av de skjeldene. Her var det knapt en stol ledig. Men kun en kokk og en servitør, dette burde blitt det sanne kaos. Men med dyktighet, smil og en profesjonell måte å jobbe på gikk dette over all forventning. Maten, pinnekjøtt var perfekt, kålrabistappen var som man ønsker, ølet kaldt og akevitten temperert. Den beste julematen i år, et stykke ned til nr 2.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 466arneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2018

Dette er uten tvil min favorittrestaurant i Norge. Kjempefint sted med utrolig god mat. Har vært der flere ganger og blir alltid imponert av den fantastiske maten og den hyggelige betjeningen. Anbefales på det aller varmeste!

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lasse0960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Caféen har en begrenset meny der nok de fleste likevel finner noe som passer.

Vi hadde wok. Grønnsakene passe stekt, scampiene delikate og "sausen" hadde passe sting og mange smaker.

Hyggelig vert og rask service.

Man kan spise inne, sitte i baren eller nyte sommeren på terrassen utenfor.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, guttorm66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Hyggeligste Cafe i Slagen. Alltid god mat og god stemning.
Liten men stadig vekslende meny, lager mat på oppfordring også hvis man spør. Superhyggelig krovert i Are.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, jonterjeb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2017

Her er det liv, god mat, en trivelig vært, en utmerket kokk, dyktige servitører og en fantastisk atmosfære. Har vert der en rekke ganger med vennegjenger og alene. Altid hyggelig atmosfære og god og rikelig mat. Prøver du en av musikk kveldene og husk dansesko.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 466arneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Jarlsø, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Cafe Jarlsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din