“Overraskende”
Anmeldelse av Stasjonen Bar - STENGT

Stasjonen Bar
Anmeldt 4. november 2018

Hyggelig lokale og god stemning en tidlig lørdag kveld. Overraskende liten meny - og skuffende at de ikke har barnemeny. Tre-retteren var bra kvalitet (vi syntes kjøkkenet leverte bra), men service / servitører er ikke av like bra kvalitet. Det går for sakte og er for uprofft. Vi forventer mer enn "slitte jeans med snus-boks og mobiltelefon i lomma".
Bra med folk på jobb, men de surrer rundt og både glass og bestikk går i gulvet.
Vi håper trening gjør mester og kommer tilbake om noen måneder.

1  Takk, 476fredrikh

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Vi familielunsjen til barområdet på stasjonen. Det var en herlig atmosfære her, med folk i alle aldre, lun musikk og spill som biljard, bordtennis og shuffle board. Vi fikk god kontakt med de som jobber her og fikk rett og slett en godfølelse. Det var øl etter min smak på fat, og de to pizzaene vi delte var gode.
Vi kommer tilbake!

Takk, Totningen
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Da vi ikke fikk bestilt bord på restauranten før om en uke, valgte vi i mellomtiden å prøve et par øl og pizza i baren. Det er alltid spennende med nye barer og restauranter. Fatøl fra Aas og Ferder er kjærkomment i en by oversvømt av Hansa, så alt startet veldig bra. Men da pizzaen kom på bordet ble skuffelsen stor. Stasjonen reklamerer med byens beste pizza stekt i steinovn. Pizzaene vi ble servert var milevis unna en god vellaget italiensk pizza. Hvis kvaliteten på maten vi får servert i restauranten neste uke er av like dårlig kvalitet, så tror jeg ikke dette stedet kommer til å eksistere særlig lenge.

1  Takk, Richardo-Manchego
Anmeldt 17. oktober 2018

Vi tok turen fra Sandefjord for å besøke Stasjonen. Vestfolds nye storstue med mat Vestfold aldri har sett makan til sa de i reklamen. Det er langt unna virkeligheten etter vårt første besøk. Både i Sandefjord og i Tønsberg finnes det mange restauranter med både bedre mat, service og hyggeligere lokaler.
Lokalene er relativt enkle med møbler som ikke er hverken flotte eller komfortable. Servicen er middelmådig hele kvelden. Maten er helt grei uten å imponere noen. Beliggenheten midt ved en travel gate ved tog stasjonen. Mye hyggeligere område å besøke nede ved brygga i Tønsberg. I baren ved siden av er det høy musikk, lite møbler og en bartender som vet fint lite om jobben sin. Skuffende!

1  Takk, larspettersen36
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Nyåpning i Tønsberg. Valgte 3-retters meny. Friske og Delikate råvare og smakfull mat. Stilig lokale, uten hvite duker, der man ser rett inn på kjøkkenet. Bra utvalgt av spennende naturviner fra ulike regioner og land. Mye tilgjengelig på glass. Fornuftige priser på både mat og vin.
Litt barnesykdommer (åpningskvelden) med servering, vinkart etc., men det satte ikke opplevelsen tilbake.

Takk, Mister_El_Copero

Reisende som så på Stasjonen Bar, så også på