Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende dårlig”
Anmeldelse av Stasjonen Bar

Stasjonen Bar
Vurdert som nr. 34 av 93 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 15 - USD 49
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. november 2018

Støtter de to foregående anmeldelsene. Var tydeligvis utsatt for de samme "skosålene" i form av lammekjøtt. Tilbehøret dro ikke opp inntrykket. Den stakkars servitøren bar ut halvfulle tallerkener med uspist mat. Den kalde delen av buffeen minnet mest om en dårlig hotellfrokost. Skal dere overleve utenfor restaurantrekka på brygga, må det en total omlegging til - mener nå jeg.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lisbet-1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

9195 av 118 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Lunsjbuffeten var en skuffelse. Kun én varmrett, én type salat, lite utvalg i pålegg og brød. Kjøttet til varmretten var uspiselig, seig og trevlete. Så at mange rundt oss også la kjøttet til side på tallerkenen. Klaget til servitøren, og fikk etter hvert beskjed om at kokkene hadde stekt kjøttet på feil temperatur (!), og at de skulle lage noe nytt kjøtt. Vi fikk ikke noe tilbud om redusert pris, men på direkte spørsmål da vi skulle betale fikk vi ja. For å toppe det hele var tomt for dopapir på toalettet. Tviler på at vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, livmarcar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hvor dårlige kokker har Stasjonen når de velger å servere mat de vet er feilbehandlet? Det er lov å gjøre feil, men det er ikke lov å enten overse det eller ikke bry seg.

Dagens varmmat til lunsj var lammeskank som var uspiselig. Kjøttet var hardt, seigt og trevlete. Da vi sa fra til servitøren, gikk hun inn til kokkene og kom tilbake med en beklagelse. Kokkene hadde sagt at lammet hadde fått feil varmebehandling over natten. Men de valgte å servere det? Kokkene må jo enten ikke være profesjonelle nok til å oppdage det, eller så har de tatt sjansen. Kom gjerne med svar på hvordan sånt kan skje.

Det tok utrolig nok ganske lang tid før de bestemte seg for å fjerne det feilbehandlede kjøttet, kanskje de håpet på at det bare var vi som klaget. Men det var det ikke...

Jeg gir to stjerner fordi jeg liker konseptet, ikke fordi de fortjener det.

Dato for besøk: november 2018
Takk, sicar68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018

Hyggelig lokale og god stemning en tidlig lørdag kveld. Overraskende liten meny - og skuffende at de ikke har barnemeny. Tre-retteren var bra kvalitet (vi syntes kjøkkenet leverte bra), men service / servitører er ikke av like bra kvalitet. Det går for sakte og er for uprofft. Vi forventer mer enn "slitte jeans med snus-boks og mobiltelefon i lomma".
Bra med folk på jobb, men de surrer rundt og både glass og bestikk går i gulvet.
Vi håper trening gjør mester og kommer tilbake om noen måneder.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 476fredrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Vi familielunsjen til barområdet på stasjonen. Det var en herlig atmosfære her, med folk i alle aldre, lun musikk og spill som biljard, bordtennis og shuffle board. Vi fikk god kontakt med de som jobber her og fikk rett og slett en godfølelse. Det var øl etter min smak på fat, og de to pizzaene vi delte var gode.
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Totningen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stasjonen Bar, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Stasjonen Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.