Hyggelig førstegangs-besøk i går i veldig fine lokaler. Hyggelig og engasjert personale, med middels god detaljkunnskap. Fin, bistroaktig meny. Vinmenyen var naturvinsdominert, noe jeg anser som sært.
Vi spiste en rekke forretter og dessert. Blinis med gravet ørret var en suveren, lekker og smakfull start. Krabbekrokett var lite spennende og smakte som fritert, sjøvannskokt potetmos. Frisk gressløk aioli til var redningen. Gnocchi smakte bra, men var skuffet over den veldig løse konsistensen. Føltes som å spise pannestekt potetmos. Steam bun med ribbe var langt under forventning. Eneste smak var ramsalt soyasaus. God bun og kimchi. Til dessert hadde vi kirsebær clafoutis og denne var fantastisk. Vi kommer kanskje tilbake og spiser ukens 3-retter, men da uten vin til maten.
At restauranten i Sandefjords blad anses som en av de beste i landet skyldes nok dårlig research og uvitenhet. Om jeg skulle tippe er nok Stasjonen blant landets 500 beste restauranter. :-)
Restauranten er ikke verdt en reise, men absolutt verdt et besøk om du bor i gangavstand ;-)
Vi koste oss :-*