Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best i Tønsberg”
Anmeldelse av Stasjonen Bar

Stasjonen Bar
Bestill bord
2
ons. 20.10.
20:00
Vurdert som nr. 32 av 90 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 18 - USD 59
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Stasjonen er med veldig god margin den beste restauranten i Tønsberg. Både meny, kvaliteten på maten, utvalget av vin og ikke minst servicen skiller seg fra de andre. Ny fire eller seks-retter hver uke med mye lokal mat.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Tore_S123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 89 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

I fare for å sitte igjen med negative minner fra tidligere besøk, hadde vi nå god tro på nyåpning og nye folk bak rattet
Vi bestilte bord til åpningsdagen og ble henvist til et bord av en servitør som virket dog noe forvirret

Vi fikk en mugge vann og ble presentert en 5-retters sharingmeny - noe som lød fristende. Ved spørsmål om forslag til drikke fikk vi også presentert en pakke med 4 ulike smaker, som skulle passe til menyen. Alt så vel.....

Såå bare klabba det seg til!!
3 retter kom deisende på bordet av servitør, med en henvisning til at kokken selv ville komme å fortelle hva dette var.
Kokken kom ~ og ramset opp hva som sto på bordet uten tegn til engasjement eller glød.

3 retter ble fortært - gode smaker, men ingen fyrverkeri å melde. Til dette fikk vi en frisk hvitvin.
Deretter satt vi å venta over en halvtime før vi igjen fikk oppmerksomhet. Da med et lite glass alt for kald rødvin servert i et snuppete hvitvinsglass og med en dæsj kork på toppen.
Ok hovedrett men biff og pommes frites er vel heller ikke noe mesterstykke.
Desserten kom også etter at vi hadde mast ei stund. Av de 4 vinene vi skulle få fikk vi to - derav den ene ble levert tilbake. På nabobordet satt de og huffa seg fordi de også manglet både retter og fikk en biff på deling ?

Skal ikke dra dette lengre - annet enn å si at sorry Stasjonen, jeg hadde virkelig håpet bedre leveranse!! Om dere skal overleve i denne byen trenger dere et brevkurs i service, kompetanse og prosjektledelse

Dato for besøk: august 2020
Takk, tina_gravb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

De prøver å gjøre dette interessant. Men kald pølse og tørr ribbebit som i tillegg var små utgjorde nok til å trekke ned.
Strålende personale, godt utvalg av drikke.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 259heinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Bestillte kveldens 3-retter pluss noen østers. Maten kom raskt, servitøren var lett å få kontakt med og maten var god.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, jeanette s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Besøkte Stasjonen kafe, for å teste ut et hyggelig måltid. Det ble en skuffelse. Dette var altså på "kafe" delen som er åpent på dagtid - selv om det ikke skal forventes restaurantnivå, ville jeg forventet mer.
Jeg måtte først stå lenge før servitøren kom og tok bestilling. Bestilte en ost&skinke sandwich, med pommes frit ekstra ved siden av med aioli.

Sandwichen viste seg å være en skive brød(mulig noe hjemmebakt surdeig?) , med to skiver ost på og to skiver skinke - toppet med litt brødkarse, dette til den nette sum av kr 88. Pommesen som kom ved siden av var helt ordinær, men kostet faktisk kr 65 - til den prisen hadde jeg vel forventet noe annet en vanlig frossen variant. Aiolien var for øvrig god da.

Det var heller ikke lett å gi tilbakemelding på maten, da servitøren ikke var å se før lenge etter at jeg hadde spist ferdig. Når jeg skulle betale måtte vedkommende også hentes inn.... mulig han jobbet med å klargjøre restauranten, men da kan det kanskje settes opp en klokke vi kan ringe med?

Selve interiøret som består av gammeldagse stoler fra skolen på 80'tallet er kanskje kult, men invitere ikke til å bli sittende lenge.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Sigbjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stasjonen Bar, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Stasjonen Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din