“Rett og slett helt nydelig mat. Absolutt verdt et besøk.”
Anmeldelse av Stasjonen Bar

Stasjonen Bar
Vurdert som nr. 31 av 97 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 14 - USD 47
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Dette var mitt andre besøk på Stasjonen. Ett år siden siste besøk. Kjempegod var maten da og like god var sen nå, kanskje hakket bedre. Vi startet med sjøkreps til forrett. Så himla god var den at en av oss valgte kreps til dessert også. Hovedretten var kveite. Smakte helt nydelig den også. Stor honnør til kokkene og Eddie som serverte oss nydelige viner til den gode maten.
Gir 4 pga atmosfæren i rommet. Levende stearinlys og stoffservietter hadde gjort seg. Men det blir småpirk igrunn. Vi kommer innom neste gang vi er i Tønsberg.

Dato for besøk: august 2022
Takk, monicamE5000FL

1923 av 126 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Spennende meny hvor vi valgte stasjonens 4 retters.
Gratinert østers
Røkt makrell
Langtidsrøkt shortribs
Yogurt med rabarbra

Et veldig godt alternativ til brygga hvor maten holder høyt nivå. Vennlige og profesjonelle ansatte som sørget for at vi fikk en flott opplevelse.
Hvis man ønsker en matopplevelse i Tønsberg utenom det vanlige på brygga, så er dette stedet.

Takk, Reccescout2p
Anmeldt 20. juli 2022

Selv om restauranten var tom fikk vi dårlig service. Maten under middels. Merkelig sted med et interiør jeg kunne laget bedre selv.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, larsnU4344ME
Anmeldt 27. juni 2022

Har spist på restauranten tidligere og var svært fornøyd, så vi valgte nå å sjekke ut lunchen i baren/cafeen. 'Her er det en litt enklere og uformell stemning og de har en enkel og grei lunch-meny. Vi gikk for hver vår å pizza og et glass vin. Begge pizzaene fortjener topp-score. Nydelig fyll og en perfekt pizzabunn og skorpe. Vi ble igjen svært fornøyd.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, memomakrell
Anmeldt 28. april 2022

Meget god mat og service. Morsont med Shuffel board. 😊😊Anbefales en tur innom Stasjonen ved Tønsberg besøk. 👍

Dato for besøk: april 2022
Takk, Sisselio

Reisende som så på Stasjonen Bar, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Stasjonen Bar? Del dine erfaringer!