“Kjempegod mat!”

Legg det til.
NANA Thaikaway & Restaurant
Vurdert som nr. 29 av 117 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 17. juli 2020

Vi liker dette stedet og har spist ofte her. De har pusset opp litt slik at man også kan sitte ute, men det er som restaurant navnet tilsier: Take away mat til en god pris og veldig god smak!

2  Takk, AST81

Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Store porsjoner, mye grønnsaker, smaksrikt og alltid fornøyd med maten. Hyggelig betjening og enkel bestilling i app.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Sønneva B
Anmeldt 30. november 2019

Dette er først og fremst en take-away sjapp. Det finnes bord og stoler for dem som ønsker å sitte ned, men jeg fikk inntrykk av at disse mest ble benyttet av ventende take-away kunder. Lokalene er ellers greie nok, men vil neppe friste det typiske romantisk-middag-for-to-paret.
Det ble behov for å sette seg, for maten var ikke ferdig kl 19:00 som lovet, men ett kvarter etterpå. Kanskje noe man må tåle en tidlig søndag kveld.
Maten var pakket i helt tette plastbokser, delikat og uten søl.
Hvis man ikke er uvanlig kresen på kvaliteten av Thai-smakene var maten veldig god. Det kunne gjerne fulgt med saus til vårrullene, som var sprø og gode, men ikke akkurat Thai-typiske (ingen koriander hadde vært i nærheten da de ble laget).
Kylling Satay var mør og god, men uvanlig store biter og bambuspinnene manglet. Sausen smakte peanøtter som den skal, men var veldig søt og manglet "sting" fra hvitløk og chili. Phad Krapaow var en liten skuffelse, da den ikke smakte det minste Thai Basilikum. Jeg fant fire basilikumblader i retten, og de smakte gress, slik basilikum gjør når den har vært fryst. Oksekjøttet var imidlertid veldig mørt, så hadderetten bare hatt en smak så ville jeg vært kjemephappy. Phad Mee Gai (eggnudler m/kylling) var Fruen meget fornøyd med. Gulrøttene i alle rettene var rå (men varme da). Det er godt med litt tyggemotstand, men helt rå liker jeg ikke så godt til Wok og nudler. Risen var helt perfekt, og det var mer enn nok av den, så da glemte jeg litt gulerøttene.
Og prisen? NOK 360,- for to store forretter og to store hovedretter. Restene kunne lett blitt full middag for en sulten mann. Det er ganske billig, så verdien for pengene var helt på topp. Er du glad i eksotisk mat men ikke altfor autentisk mhp hvitløk og koriander og sånn, løp og kjøp!

Dato for besøk: november 2019
Takk, 63endrek
Anmeldt 9. oktober 2019

Bor en liten kjøretur unna med denne maten er vært turen. Gode råvarer og autentisk smak. Ingenting og utsette på hverken mat eller service.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Ørjan S
Anmeldt 5. oktober 2019

Vi bestiller ofte fra Nanas, og er veldig fornøyd med maten, både smak, pris og størrelse på porsjonene. Servicen er upåklagelig, og det er veldig bra at man også kan bestille via appen!
Det eneste negative vi har opplevd har vært noe varierende kvalitet på kyllingen, men dette virker nå å være i orden.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Atle73

Reisende som så på NANA Thaikaway & Restaurant, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i NANA Thaikaway & Restaurant? Del dine erfaringer!