Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 5 av 90 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Fredag kveld. Vi skulle bare ha et par drinker, men etter å ha sett den ene fristende retten etter den andre bli servert på bordene rundt oss, bestemte vi oss for å spise middag her.

Været var strålende, så den sjarmerende uteplassen var dessverre fullbooket. Men lokalet inne er smakfullt, og restaurant Alma byr på fantastiske retter. Valget falt på Biff Tagliatelle og Steak Sandwich. Servitørens vinanbefaling av både en rød og en hvit falt i smak hos oss begge.

Ypperlig service helt fra mottakelsen i døra til vi takket for oss. Vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Tønsberg.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, pamfilius15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4044 av 125 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Grei mat men forferdelig treg og dårlig service. Jeg spiste reker som var godt mens mannen min spiste lunken(!) og vassen torsk.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, snuspolitiet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi var her to venninner for å spise lunsj en varm junidag. Der var godt tilbud på lunsjretter så vi bestilte fra den menyen. Vi bestilte tagliatelle med kylling, fløte og spinat. Det smakte absolutt ingenting. Men med litt salt og pepper fra en ung veldig koselig jente som var på opplæring spiste vi da opp maten. Porsjonen var ikke altfor stor.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, MerDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Tilfeldig innom etter at restauranter fikk åpne igjen. Deilig uteplass i vårsol, meny med godt utvalg og service i særklasse. Blir besøkt igjen!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 259heinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020

Endelig har Tønsberg fått en restaurant med ordentlig god mat og vin! Hyggelig folk og god stemning. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, simenc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din