“Anbefales på det aller varmeste!”
Anmeldelse av Alma - STENGT

Alma
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten er i en helt egen klasse i Tønsberg. Svært god kvalitet på maten. Vi var en gjeng på 14 stk, og forsøkte forskjellige retter. Kan anbefale grillet indrefilet - den beste jeg har smakt på år og dag! Nydelig rødvinssaus, kokt i 3 dager, og forsøk også den gode bernaisen:-) Folk var også meget fornøyde med skalldyrsplatå, kongekrabbe ravioli, skalldyrtagliatelle og Almas burger. Flinke servitører som traff godt på vinvalgene. Vi kommer garantert tilbake til Alma!:-)

1  Takk, 83NO

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Ventet svært lenge på mat, små porsjoner, minimalt med grønsaker/tilbehør. Når man påpeker at rettene er svært små, blir man tvert tilbudt gratis kaffe... Styr unna dette stedet!

Takk, Randi H
Anmeldt 5. juli 2020

Populært sted med både servering inne og ute om sommeren. De tilbyr gode luncher til en god pris, men vær oppmerksom på at prisene på mineralvann er dyrere enn andre steder. Mannen min tok Skagenrøre med mye reker, og jeg tok Steak Sandwich, - begge rettene var smakfulle, selv om mitt kjøtt kunne ha vært mørere enn det var. Hyggelig service. Vi satt inne, og det er et morsomt interiør.

Takk, Ingeborg56
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Du finner ikke finere plass i Tønsberg en Alma!
Delikat og flott uteservering, nydelig mat og super service!
Pluss gode rutiner i forhold til Covid-19!
Vi spiste blåskjell, raus porsjon,som var lekkert dandert! Kan anbefales!!

Takk, Thorsnes
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Fredag kveld. Vi skulle bare ha et par drinker, men etter å ha sett den ene fristende retten etter den andre bli servert på bordene rundt oss, bestemte vi oss for å spise middag her.

Været var strålende, så den sjarmerende uteplassen var dessverre fullbooket. Men lokalet inne er smakfullt, og restaurant Alma byr på fantastiske retter. Valget falt på Biff Tagliatelle og Steak Sandwich. Servitørens vinanbefaling av både en rød og en hvit falt i smak hos oss begge.

Ypperlig service helt fra mottakelsen i døra til vi takket for oss. Vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Tønsberg.

Takk, pamfilius15

Reisende som så på Alma, så også på