Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“"Norgestur"”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 7 av 92 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et kjempekoselig sted på alle vis.
Selv om de hadde skrevet galt klokkeslett ble vi slusa via uteplassen og etterhvert til restauranten på herlig måte. Maten var nydelig, personalet fantastisk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ATHasle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6367 av 164 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Vi hadde en fantastisk middag der, og bar tilbake neste dag for lunsj. ☺️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, arneaugust
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Super koselig liten restaurant i Tønsberg. Spiste blåskjell og biff der i ferien og det smakte nydelig, veldig hyggelig betjening og servicen var upåklagelig. Tommel opp herfra

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hanse415
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har spist både lunsj og middag på Alma veldig bra service og fantastisk god mat. Tønsbergs beste restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 657jannickes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

På den positive siden yter servitørene en virkelig bra service, og var flinke å velge ut drikke som passer til maten.
Maten var derimot ellers svært skuffende. Spesielt når man tar prisnivået restauranten legger seg på i betrakrning. Her er prisen hhv 75 og 100 kroner per bit kamsjell og ravioli. Begge disse rettene var relativt middelmådige.
Andebrystet var seigt og skinnet langt fra sprøtt. De tilbydde seg å rette dette, og da fikk vi tilbake like seigt kjøtt uten sprøtt skinn, som nå var svidd i tillegg. Dessuten var det mye mindre andebryst på tallerken enn da den ble levert inn.
Torsken var svært smakløst, med "soggy" skinn på toppen. Kjedelig og lite mat i forhold til hva man betaler for retten.
På Skalldyrplatået var blåskjellene gode. Rekene smakte svært lite (men så store og fine ut ellers), og krabben var vasstrukken. "Kongekrabbesalaten" var en knøttliten skål med krabbekjøtt med noen få biter mango.
Vi gir restauranten 2 poeng (i stedet for ett), utelukkende på grunn av svært god service fra servitørene. Om du er ute etter noe annet, anbefaler jeg en annen plass.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, johnnyege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din