“Ikke verdt prisen. Useriøs service”
Anmeldelse av Alma - STENGT

Alma
Anmeldt 1. august 2020

Ble dessverre ikke fornøyd i det hele tatt av Alma. Maten var smakløs og ikke verdt prisen. Bestilte kongekrabbe ravioli, hvor det bare kom to stykk ravioli med lite kongekrabbe fyll for 199,-. Biff sandwichen var lite fristende og så mer ut som et studentmåltid.
Da vi bestilte Cola var det ekstremt lite kullsyre, og fikk senere vite at det var fra en 1,5 liter flaske fra butikken. Veldig skuffet over at vi ikke ble informert om dette før vi bestilte, og betalte 58,- for en kopp med cola fra en 1,5 liter flaske. Det er utrolig useriøst.

Kommer dessverre ikke tilbake.

1  Takk, Goldtongue

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj ned venninner. Hadde reservert bord, og fått bord i skygfen. Ble flyttet til solen uten problem pp forespørsel. Veldig god mat, og hyggelig atmosfære.

Takk, tonjes170
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde holdt av bord på forhånd. Noen av de som jobber der virket som de var et annet sted, surret med bestilling, mistet ting i gulvet osv. Maten var god.

Takk, Relax34241263914
Anmeldt 26. juli 2020

Ikke noe å skryte av. Servitøren rotet med flere av bestillingene. Maten var ikke noe særlig god heller.

1  Takk, Fride-hjerte_345
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

God atmosfære hyggelig betjening å ikke minst fantastisk bra meny for de som ønsker seg noe mer enn det vanlige👍

Takk, 653thomase

Reisende som så på Alma, så også på