Hadde både lunsj og middag her. Nydelig Skagen smørbrød, laksetartar, kamskjell og fiskesuppe! Anbefales :-)
Torsk kan anbefales, Godt tibehør og med god rødvin så ble dette et velsmakende måltid.Kan anbefales,
God mat fra en ikke omfattende meny.Vi bestilte skalldyrtallerken for deling på 6 som forrett.Det ble lite på hver.Hovedrettene var gode men for små for 6 menn.Vinutvalget var ikke uvanlig alt for dårlig.Gå dit men be om litt størrd porsjoner.
Bestilte bord i god tid for min kone og meg. Ble plassert i en krok med dokø og kasseapparat som «selskap «. Bestilte skallldyr ( menyens dyreste rett) og fikk gode blåskjell, brød og aoli .Noen frosne reker og et par små krabbeklør hver badet i isvann og var smakløse/totalt uinteressante. Kongekrabbesalaten var svært liten og smakløs. Samlet en svært skuffende opplevelse på vår bryllupsdag
Fruen nøt en fiskerett hun syntes var helt nydelig, mens jeg bestilte en hamburger... - synd jeg ikke la merke til at flere som bestilte hamburgeren ikke spiste den opp heller, for her tror jeg kokken må ha glemt å steke den...