Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok mat”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 7 av 90 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Grei mat, men finnes flere bedre alternativer. For høyt priset. Ikke særlig god service. Ble lovet å sitte sammen, noe vi ikke fikk, da vi spurte hvorfor var restaurantsjefen direkte ufyselig. Hit drar jeg ikke igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, oddmartin-markussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4953 av 164 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hadde både lunsj og middag her. Nydelig Skagen smørbrød, laksetartar, kamskjell og fiskesuppe! Anbefales :-)

Dato for besøk: august 2020
Takk, LarsogLiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Torsk kan anbefales, Godt tibehør og med god rødvin så ble dette et velsmakende måltid.Kan anbefales,

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Pål G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

God mat fra en ikke omfattende meny.Vi bestilte skalldyrtallerken for deling på 6 som forrett.Det ble lite på hver.Hovedrettene var gode men for små for 6 menn.Vinutvalget var ikke uvanlig alt for dårlig.Gå dit men be om litt størrd porsjoner.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Bestilte bord i god tid for min kone og meg. Ble plassert i en krok med dokø og kasseapparat som «selskap «. Bestilte skallldyr ( menyens dyreste rett) og fikk gode blåskjell, brød og aoli .Noen frosne reker og et par små krabbeklør hver badet i isvann og var smakløse/totalt uinteressante. Kongekrabbesalaten var svært liten og smakløs. Samlet en svært skuffende opplevelse på vår bryllupsdag

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HansM55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din