Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 7 av 90 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020

God service, god mat, og førsteklasses Irish coffie. Er du i Tønsberg, så ta en tur innom. Hilsen en som bruker Tønsberg brygge hele året.

Dato for besøk: august 2020
Takk, erikbI2075CJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4650 av 164 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Den nye stjerna i byen. Utrolig deilig avslappet rolig og skjermet uteservering. God variert meny, gode lunsj priser og ekstrem hyggelig og behjelpelig service.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 976aleksanderj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Vi lot oss friste av menyen en varm sommerdag. Vi valgte biffsmørbrød til forrett, et smakfullt og deilig lite måltid. Servitøren gjorde oss oppmerksom på at det kunne være litt lite til en middagsporsjon, men vi skulle ha noe mer, så det var greit.
Blåskjell med pommes frites var utsøkt, fiskesuppen var godt spiselig, men falt ikke helt i smak. Kanskje litt mer fløte hadde gjort susen. Suppeskjeene var forresten ubrukelige, det var vanskelig å spise av dem.
Alt i alt et godt inntrykk, god service og greie nok priser, bortsett fra mineralvann. 58,- for en brus er drøyt.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, Synnewi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Grei mat, men finnes flere bedre alternativer. For høyt priset. Ikke særlig god service. Ble lovet å sitte sammen, noe vi ikke fikk, da vi spurte hvorfor var restaurantsjefen direkte ufyselig. Hit drar jeg ikke igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, oddmartin-markussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hadde både lunsj og middag her. Nydelig Skagen smørbrød, laksetartar, kamskjell og fiskesuppe! Anbefales :-)

Dato for besøk: august 2020
Takk, LarsogLiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din