Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt prisen”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 11 av 94 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

Vi var 4 som ønsket skalldyrplatå med reker, blåskjell, kongekrabbe og krabbeklør til 469,- pr pers.... de hadde bare krabbeklør til 2 pers - dvs 2 stk krabbeklør... jeg trodde det faktisk skulle vært flere... men vi sa de kunne fylle opp med reker og blåskjell... Kongkrabbe var kun en drøy t-skje til hver, riktignok pyntet med jordbær... men veldig lite... Blåskjellene var det mye av, veldig små men gode, ALT smakte bra, men vi følte vi kun fikk en stor menge blåskjell og noen reker,,, så prisen ble i overkant. Vår kveld endte på 3500,- vi var mette og servitøren var topp, MEN noen tur tilbake til Alma blir det ikke

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneR2010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (196)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3135 av 196 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021

Har vært her flere ganger og er strålende fornøyd hver gang, med bade mat og service! Drinkene og lokalene er også kjempebra! Superbra konsept og favoritt-restauranten min. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, sarabJ4262IE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og gode drinker. Vi hygget oss fra start til slutt. Alltid blide og hjelpsomme servitører. Man føler seg veldig godt ivaretatt.
Anbefales på det sterkeste, vi kommer gjerne tilbake :)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TonsbergR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Alma var en ny opplevelse for oss i år; tidligere år har vi frekventert restaurantene langs bryggekanten i Tønsberg. To besøk i sommer gav mersmak. Veldig god mat, bra utvalg på øl og vin, rolig og god atmosfære, og veldig hyggelig og god service; her er de blideste og hyggeligste servitørene i Tønsberg! Anbefales:)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, ErikAlver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Fantastisk god mat, svært hyggelig betjening og flotte omgivelser. Anbefaler fjellørret og blåskjell. Her blir du fulgt opp som gjest hele oppholdet

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, p_lf915
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.