Dyr restaurant med middelmådig mat og service. Da vi ble møtt med «Hei, har dere bestilt?» på en rolig lørdagskveld skulle alarmen gått - for det ble starten på det en kveld med bismak. Maten var middelmådig og smakløs, servicen var middels - og til den prisen forventet vi mer.
- Vi tror vi fikk et velkommen, men med ryggen til da vi ble vist bordet vårt.
- Vi hadde booket til 2, det var notert 3 og ekstra glass og bestikk ble ikke fjernet fra bordet. Vi ble heller ikke spurt da vi kom om hvor mange vi ble, det var først ved bestilling.
- Vi ble ikke informert om hvilke retter det ikke var mulig å bestille, heller ikke hvilke som var justert ifht hva som sto i menyen. Den ene retten vi ønsket å bestille hadde de ikke og desserten var endret vs hva som sto i menyen.
- Vi spiste fisk og spurte om vin som ble anbefalt og hjelpen fra servitøren var null verdt. «Det spørs om dere vil ha rød eller hvit og hva slags prisklasse.»
- Forretten, kamskjell, var nydelig og vi gledet oss til fortsettelsen.
- Hovedretten, torsk, var en stor nedtur. Torsken var tørr, smakløs, og tilbehøret det samme som til kamskjellet. Vi ga en tilbakemelding på det til servitøren og fikk svar at «den er endra fra i fjor fordi vi har mange eldre som vil ha gulrot og potet». Det hjalp ikke oss.
- Vi valgte to forskjellige desserter, informerte at det var for deling. Marshmallows og Creme Brullee, hvorav den ene skulle være med hylleblomstsorbet. De kom begge med blåbærsorbet og en bærmiks og ble veldig like. Vi ble ikke informert før vi spurte, og det ble en kjip dessertopplevelse.
- Vi ble spurt om dessertvin etter servering av desserten. Dette ønsker vi og da fikk vi menyer uten å bli spurt om vi ønsket en anbefaling og servitøren forlot oss også. Dermed tok det lang tid før vi fikk vinen og desserten ble da ikke en fullgod opplevelse.
- Ved booking hadde vi oppgitt at vi feiret jubileum uten at det ble spurt om eller nevnt, det hadde bare vært hyggelig å bare bli gratulert og anerkjent på den måten, når det først er felt for notater uten info om hva restauranten ber om her egentlig.
- Vi fortalte servitøren at vi ikke bor i Tønsberg og hadde valgt restauranten ut fra Tripadvisor-anmeldelsene, uten at det ble anerkjent heller. Det hadde vært hyggelig å bare få en positiv tilbakemelding på at vi besøkte dem iom at det knapt var et velkommen da vi kom.
- Vår servitør gikk av vakt før vi gikk uten at vi ble informert.
- Etter desserten ble vi sittende uten drikke og oppmerksomhet fra servitør og måtte selv be om oppmerksomhet etter ca 20 minutter. Da ba vi bare om regningen og gikk.
For en beskjeden 3-retters middag med 4 glass vin, 1 vinflaske og 2 kaffe til 3200,- hadde vi forventet mer i kvalitet, kunnskap, smak og service.
Vårt første og absolutt siste besøk hit.