“Skuffende”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 11 av 97 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 25. juli 2022

Vi hadde på forhånd bestilt bord til to.Vedkommende som tok imot kunne ikke finne vår bestilling på sine lister og begynte derfor å lete på bordkortene.Vi gjorde henne oppmerksom på at vi hadde bestilt bord inne i restauranten og der fant hun omsider vårt reserverte bord. Etter denne heldige starten fikk vi omsider bestilt middag.Vi bestilte henholdsvis biff og flyndre og dertil hørende drikke.Etter en god stund kom en av personalet og opplyste om at de likevel ikke hadde flyndre på menyen.Ettersom det allerede var servert hvitvin til den forventede flyndren ble servitøren gjort oppmerksom på at man da var låst til annen fiskerett .Servitørens eneste løsning var da å velge en annen fiskerett .Noe som ikke var spesielt fristende.Jeg valgte torsk som var dandert på en lite delikat måte.Grønnsaker, fisk og poteter var stablet sammen med saus helt over.Begge de to var porsjonene var små, med lite kjøtt/fisk.Vi måtte faktisk bestille pizza litt senere på kvelden.Det var mange på jobb og vi var eneste gjester inne.Til tross for dette opplevde vi å bli glemt og oversett.Vi fikk ikke tilbud om dessert ,men fikk tilslutt fanget oppmerksomhet til en ansatt .Det var tydelig at ingen hadde ansvar for vårt bord, til tross for at personalet hadde god tid til å prate og le seg imellom ved disken.Meget uprofesjonelt.Den høye prisen burde tilsi bedre service og mat.Dette er ikke en restaurant vi kommer tilbake til eller vil anbefale.Meget skuffende opplevelse.

Takk, Besokede

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Var i Tønsberg 6, dager spiste 3 av dagene middag her. Nydelig mat og hyggelig betjening. Spiste både torsk, pasta og kjøttrett og dessert. Alt var like godt. Anbefales på det sterkeste.

Takk, maritn978
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Mat ganske bra, service ELENDIG! Vi var 2 par. Startet m at flere retter og flere flasker m vin vi ønsket, ikke var tilgjengelig. Så mye fram og tilbake med menyvalg pga av dette. Bestilte så forrett "krabbeklør 100 gr", får da opplyst at klørne de har er "en del mindre" enn 100 gr, så hun anbefaler oss å ta dobbel 200gr (?), dobbel pris. Underlig, hvorfor ikke fylle opp m ekstra klør, eller redusere pris i forhold til antall gram??.
Servitøren var oppmerksom og hyggelig, men gikk av vakt tidlig i vårt måltid. Resten av betjening mer opptatt av hverandre, nærmest umulig å få kontakt med. Utover i måltidet går fler og fler av se ansatte av vakt, og danner et bord i restauranten, hvorpå de som var igjen på vakt var mer opptatt av å serve, enn restaurantens gjester!! Fremstod IKKE bra!
En av oss bestillte en "Sunset spritz" ( PINK gin, soda, appelsin og jordbær), ble servert helt blank (!?) Ingen antydning til pink gin, eller frisk frukt), smakte forferdelig.
Hun klaget på drinken, fikk til svar at "vi måtte ha misforstått drinken, den skulle være ca som en gin/tonic. Servitøren tok irritert m seg drinken og "skulle se om de hadde appelsin, jordbær hadde de IKKE!" Samme drink kom så i retur m en halv skive appelsin.. Min venninne ba da om å få bytte den mislykkede drinken med en Apperol spritz, hvorpå Servitøren røsket drinken ut av min venninne hender og stryker på dør som en tordensky!.
Restaurant Alma hevder å være en av Tønsbergs beste restaurantopplevelser.. et sted man legger igjen tusenvis av kroner i mat og drikke... ???!
Med en ukes tidligere opplevelse til lunsj, hvor jeg bestillte "veganbowl" og fikk servert "laksebowl", returnerer denne, servitør tilbake m "ny" bowl på 2 minutt, laks i midten erstattet med nudler. Jeg spør om det er tilfelle at de bare har fjernet laksen i samme bowl, og får kontant tilbake "Selvfølgelig IKKE! Vi gjør ikke sånt!".. Jeg spiser litt, påpeker for de at det lukter og smaker laks.. men jeg vil ikke være "vanskelig" så jeg spiser ( en ufattelig kjedelig veganbowl!) videre. Kommer til bunnen av retten og finner ("SURPRICE"!) flere stykker laks.... Da sa jeg ifra at de burde holde seg for gode til å stå å juge gjestene rett i ansiktet. Servitøren tar bowlen med seg m et snurt grønt "du skal selfølgelig ikke betale for denne".....
Så dobbel erfaring m Alma, dobbel tommel ned!! Skal Alma være en av Tønsbergs "bedre restaunter" som de hevder, så må de virkelig legge om stilen og lære opp sine ansatte!!!

1  Takk, Mod62
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Ok beliggenhet. Noe treg servering pga opplæring. Hadde ikke inne to forskjellig drikkevalget som var ønsket. Bordet bestilte grillet sjøkreps, som var desverre svært vassent og som om det hadde kokt for lenge enn grillet.
Desserten ble besøkets høydepunkt. Hadde høyere forventninger.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Lillybre88
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Maten var grei, men servicen elendig.

Flere av rettene på menyen hadde de ikke - det samme gjelder vinen vi ønsker å bestille, selv om det var en rolig kveld med lite gjester. Etter en del fram og tilbake pga dette landet vi på krabbeklør til forrett. Får da beskjed om at klørne nå var mye mindre enn vanlig, slik at de anbefalte at vi kjøpte dobbel porsjon (til dobbel pris). De kunne vel heller ha lagt på en ekstra krabbeklo for å oppnå samme volum til retten.

Vår første servitør var hyggelig og oppmerksom, men hun gikk av vakt midt i middagen. Resten av betjeningen var mest opptatt av å snakke med hverandre, slik at det var vanskelig å få kontakt med dem.

En av oss bestilte en pink Gin "Sunset spritz" med appelsin og jordbær. Drinken skal være rosa og gyllen i fargen og frisk i smaken. Den ble servert helt blank uten antydning til farge (tydeligvis uten pink gin) eller frukt og smakte forferdelig.

Da vi klagde på denne fikk vi beskjed om at vi må ha misforstått, da denne drinken måtte betraktes mer som en Gin/Tonic. Servitøren tok irritert med seg drinken og skulle "se om hun kunne finne en appelsinskive", men jordbær hadde de ihvertfall ikke (midt i sesongen). Drinken kom i retur, helt lik, men med en halv appelsinskive.

Da jeg ba om å bytte den mislykkede drinken med en Apperol spritz, tok servitøren drinken med seg til en mine som fikk min venninne til å utbryte "nå var det like før du fikk drinken i trynet".

Det hele endte med latterkick i vårt selskap, da det ble helt tragikomisk å bli behandlet på denne måten - i en restaurant som liksom skal være en av Tønsbergs beste - og hvor vi nettopp hadde spist og drukket for flere tusen kroner.

Takk, lisecamilla_2022

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!