Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god opplevelse”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 11 av 97 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2022

Vi ble tatt godt imot, og fikk raskt bord, selv om vi ikke hadde reservert på forhånd. Rolig og avdempet musikk, gjorde det lett å føre samtale.
Samtidig som vi fikk menyene kunne vi bestille drikke.
Drikke kom på bordet i løpet av kort tid, samtidig som våre bestillinger ble mottatt.
Mens kjøkkenet klargjorde våer bestillinger fikk vi ventebrød og aoli. Brødet var litt tørt, men det ble i stor grad oppveiet av en smakfull aoli.
Maten kom på bordet 25 minutter etter at bestillingen var mottatt.
Maten var pent anrettet og smakfull.
Vi fikk sitte i fred uten unødige forstyrrelser fra personalet, men fikk rask respons da vi ønsket kontakt.

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JoPoHo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (215)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 215 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Vi var så godt fornøyd med mat og service på lunsjen vår at vi også valgte å spise middag hos Alma. Rekesmørbrød til lunsj, biff tagliatelle og hamburger til middag smakte fortreffelig. Vi anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, hildemarianneb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Ved vårt besøk på Alma, så ventet vi over 70 minutter på maten (dette på grunn av servitøren glemte å levere bestillingen til kjøkkenet). Når middagen ble servert, så var kjøttet som vi hadde bestilt, kaldt og var laget "well done" når vi hadde spurt om "medium". Jeg hadde bestilt skalldyrtagglitelle som smakte mel og var ikke spiselig dessverre. Når jeg rådførte meg med vår servitør fikk jeg beskjed om at dette skulle hen ta opp med kjøkkenet. Servitøren tok med maten min til kjøkkenet og kom tilbake med den etter fem minutter og sa at kokken mente at det var sånn denne retten skulle smake og at kokken hadde smakt på maten. Når servitøren ga tilbake tallerken, så vi at maten hadde blitt rørt.. etter denne hendelsen, fikk vi plutselig ny servitør. Og når vi ønsket å få kontakt med personalet, så var det uten hell. Vi måtte vente over 40 minutter på regningen, og absolutt ingen kompensasjon over mat som ikke stod til forventningene.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Silje1053
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vi kan varmt anbefale Alma på brygga i Tønsberg. Koselig uteservering med hyggelig og blid betjening. Maten var førsteklasses. Vi bestilte indrefilet i nydelig rødvinssaus, biff tagliatelle og torsk. Alle var svært fornøyde med maten. Alma utmerker seg i Tønsberg, og vi kommer gjerne tilbake i sommer.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 83NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2022

Vi hadde på forhånd bestilt bord til to.Vedkommende som tok imot kunne ikke finne vår bestilling på sine lister og begynte derfor å lete på bordkortene.Vi gjorde henne oppmerksom på at vi hadde bestilt bord inne i restauranten og der fant hun omsider vårt reserverte bord. Etter denne heldige starten fikk vi omsider bestilt middag.Vi bestilte henholdsvis biff og flyndre og dertil hørende drikke.Etter en god stund kom en av personalet og opplyste om at de likevel ikke hadde flyndre på menyen.Ettersom det allerede var servert hvitvin til den forventede flyndren ble servitøren gjort oppmerksom på at man da var låst til annen fiskerett .Servitørens eneste løsning var da å velge en annen fiskerett .Noe som ikke var spesielt fristende.Jeg valgte torsk som var dandert på en lite delikat måte.Grønnsaker, fisk og poteter var stablet sammen med saus helt over.Begge de to var porsjonene var små, med lite kjøtt/fisk.Vi måtte faktisk bestille pizza litt senere på kvelden.Det var mange på jobb og vi var eneste gjester inne.Til tross for dette opplevde vi å bli glemt og oversett.Vi fikk ikke tilbud om dessert ,men fikk tilslutt fanget oppmerksomhet til en ansatt .Det var tydelig at ingen hadde ansvar for vårt bord, til tross for at personalet hadde god tid til å prate og le seg imellom ved disken.Meget uprofesjonelt.Den høye prisen burde tilsi bedre service og mat.Dette er ikke en restaurant vi kommer tilbake til eller vil anbefale.Meget skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Besokede
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.