Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat, og hyggeligste personalet i Tønsberg!”
Anmeldelse av Alma

Alma
Vurdert som nr. 11 av 98 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk flink personal. Veldig hyggelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste! Vi har vært der flere ganger i sommer, og blir alltid positivt møtt og anbefalt både mat og vin som passer til.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 464katarinab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 217 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Mitt første besøk på Alma. Meny og stil minner mye på naborestaurantene på brygga. God fisk og skalldyrsuppe. Hyggelig betjening. Jeg ser fram til at turistsesongen og sommermenyen er historie for i år. Antar at både mat og opplevelse blir enda et hakk bedre da.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jo-og-co
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2022

Vi dro i dag på Alma for første gang og hadde en fin lunsjopplevelse. Vi ble møtt av en hyggelig jente og fikk rask og god service. Veldig god mat og drikke. Koselig atmosfære i restauranten. Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Grete074
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2022

Vi ble tatt godt imot, og fikk raskt bord, selv om vi ikke hadde reservert på forhånd. Rolig og avdempet musikk, gjorde det lett å føre samtale.
Samtidig som vi fikk menyene kunne vi bestille drikke.
Drikke kom på bordet i løpet av kort tid, samtidig som våre bestillinger ble mottatt.
Mens kjøkkenet klargjorde våer bestillinger fikk vi ventebrød og aoli. Brødet var litt tørt, men det ble i stor grad oppveiet av en smakfull aoli.
Maten kom på bordet 25 minutter etter at bestillingen var mottatt.
Maten var pent anrettet og smakfull.
Vi fikk sitte i fred uten unødige forstyrrelser fra personalet, men fikk rask respons da vi ønsket kontakt.

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JoPoHo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Vi var så godt fornøyd med mat og service på lunsjen vår at vi også valgte å spise middag hos Alma. Rekesmørbrød til lunsj, biff tagliatelle og hamburger til middag smakte fortreffelig. Vi anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, hildemarianneb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alma, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Alma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.