“Nydelig mat og atmosfære ”
Anmeldelse av Alma - STENGT

Alma
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Atmosfæren, servicen og ikke minst maten var helt fantastisk. Lokalet ser nydelig ut.
Maten kom fort, maten smakte helt nydelig. Det ble spist rekesalat, KyllingTagliatelle, til dessert valgte vi Almas Crème Bruleé og grillede hjenmelagde marshmallows med frukt og sjokolademousse.

Dato for besøk: september 2022
Takk, M3862AKsandral

Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk flink personal. Veldig hyggelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste! Vi har vært der flere ganger i sommer, og blir alltid positivt møtt og anbefalt både mat og vin som passer til.

Takk, 464katarinab
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Mitt første besøk på Alma. Meny og stil minner mye på naborestaurantene på brygga. God fisk og skalldyrsuppe. Hyggelig betjening. Jeg ser fram til at turistsesongen og sommermenyen er historie for i år. Antar at både mat og opplevelse blir enda et hakk bedre da.

Takk, jo-og-co
Anmeldt 5. august 2022

Vi dro i dag på Alma for første gang og hadde en fin lunsjopplevelse. Vi ble møtt av en hyggelig jente og fikk rask og god service. Veldig god mat og drikke. Koselig atmosfære i restauranten. Anbefales!

Takk, Grete074
Anmeldt 4. august 2022

Vi ble tatt godt imot, og fikk raskt bord, selv om vi ikke hadde reservert på forhånd. Rolig og avdempet musikk, gjorde det lett å føre samtale.
Samtidig som vi fikk menyene kunne vi bestille drikke.
Drikke kom på bordet i løpet av kort tid, samtidig som våre bestillinger ble mottatt.
Mens kjøkkenet klargjorde våer bestillinger fikk vi ventebrød og aoli. Brødet var litt tørt, men det ble i stor grad oppveiet av en smakfull aoli.
Maten kom på bordet 25 minutter etter at bestillingen var mottatt.
Maten var pent anrettet og smakfull.
Vi fikk sitte i fred uten unødige forstyrrelser fra personalet, men fikk rask respons da vi ønsket kontakt.

Takk, JoPoHo

Reisende som så på Alma, så også på