“Skuffende service.”
Anmeldelse av O'Learys - STENGT

O'Learys
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Bestilte drikke først, deretter mat. Fikk maten etter 20 min, denne var helt OK. Drikke fikk vi først lenge etter at maten var spist opp, 45 min fra bestilling til servering.

Takk, 995_ysteinw

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette var utrolig dårlig opplevelse! Bestilte drikke først og den kom ikke før vi var ferdige med å bestille mat og spise den ferdig. Etterlyste drikken flere ganger men ingen reaksjon fra servitører. Her er det dårlig organisert og mangelfull opplæring av ansatte. Maten bar også preg av hastverksarbeid

1  Takk, Z8293TKalexanderc
Anmeldt 31. mai 2020

Flott ny restaurant på torget i Tønsberg. Veldig lite koselig uteservering. Maten og prisene er forferdelige. Jeg vil kun anbefale stedet for sport og øl.

Dato for besøk: april 2020
Takk, hanserik1967
Anmeldt 28. november 2019

Flinke servitører, veldig god mat og god service! Lokalene er ryddige og rene. Passer like bra for vennegjengen som familien☺️

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, torasofie
Anmeldt 28. november 2019

Kjempe god mat, og veldig hyggelige servitører. Maten kom til bra tid også. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 61elenel

Reisende som så på O'Learys, så også på