Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna hvis du ikke har all verdens tid til å vente og vente..,”
Anmeldelse av O'Learys

O'Learys
Vurdert som nr. 65 av 93 Restauranter i Tønsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Styr unna dette stedet hvis du ikke har veldig mye tid. Vi ventet 35 minutter på maten, fikk annet drikke enn bestilt. Paret på nabobordet ga opp etter 15 min venting på menyen. Betjeningen gjorde sikkert så godt de kunne, men det er for lite til å betjene aler bordene på uteserveringen. Maten kom omsider - ikke var det noe å skryte av. Vi velger et annet sted neste gang

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 23 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2020

Venneforeningen Sokrates for single i Vestfold hadde høstfest på O'Learys i Tønsberg 10. oktober 2020. Her fikk vi fantastisk god mat, fantastisk god atmosfære og fantastisk service. Jeg merker at servitørene liker jobben sin når de husker at jeg pleier å ha honning i kaffen. Det er service man ikke forventer. Atmosfæren var rigget med virtuell peiskos fra tv-skjermer. Utrolig bra.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 325dagw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020

Kjempe bra service og god mat . De som jobber der tar vare på deg som om du var deres familie. . Slik har det vært fra første dag . Skal jeg se fotball så er dette plassen . Kom hut , kom hjem

Dato for besøk: september 2020
Takk, Trmika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Bestilte drikke først, deretter mat. Fikk maten etter 20 min, denne var helt OK. Drikke fikk vi først lenge etter at maten var spist opp, 45 min fra bestilling til servering.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 995_ysteinw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette var utrolig dårlig opplevelse! Bestilte drikke først og den kom ikke før vi var ferdige med å bestille mat og spise den ferdig. Etterlyste drikken flere ganger men ingen reaksjon fra servitører. Her er det dårlig organisert og mangelfull opplæring av ansatte. Maten bar også preg av hastverksarbeid

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Z8293TKalexanderc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på O'Learys, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i O'Learys? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.