“Lunch”
Anmeldelse av O'Learys - STENGT

O'Learys
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Ventet over en time på mat, purret flere ganger, men fikk ikke mat så gikk igjen. Ingen unnskyldning å få fra personalet. Dette var snakk om tre smørbrød til lunch. 0/10 fra meg

Takk, 521vetleb

Anmeldt 12. juli 2022

Var på O’Learys for en rask lunsj.. Rask? Uendelig lang ventetid både på drikke og mat. Greit nok om noen hadde informert om det, men den gang ei.. Det var heller ikke mer en halvfullt, så vanskelig å skylde på stort trykk. Flere gadd ikke vente mer.. og gjorde opp for drikke og gikk. Når dette blir toppet av måkefest rundt bordene på mat som ikke blir ryddet opp, blir det en soleklar en’er..

Takk, 961dagfinns
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Flott service og god mat! Fikk en kjøttrett som måtte returneres og dette ble upåklagelig håndtert av personalet! Veldig fornøyd

Dato for besøk: august 2021
Takk, Line E
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Styr unna dette stedet hvis du ikke har veldig mye tid. Vi ventet 35 minutter på maten, fikk annet drikke enn bestilt. Paret på nabobordet ga opp etter 15 min venting på menyen. Betjeningen gjorde sikkert så godt de kunne, men det er for lite til å betjene aler bordene på uteserveringen. Maten kom omsider - ikke var det noe å skryte av. Vi velger et annet sted neste gang

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Anmeldt 11. oktober 2020

Venneforeningen Sokrates for single i Vestfold hadde høstfest på O'Learys i Tønsberg 10. oktober 2020. Her fikk vi fantastisk god mat, fantastisk god atmosfære og fantastisk service. Jeg merker at servitørene liker jobben sin når de husker at jeg pleier å ha honning i kaffen. Det er service man ikke forventer. Atmosfæren var rigget med virtuell peiskos fra tv-skjermer. Utrolig bra.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 325dagw

Reisende som så på O'Learys, så også på