Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra konsept og service! ”
Anmeldelse av Steak On Stone Tønsberg

Steak On Stone Tønsberg
Vurdert som nr. 16 av 90 Restauranter i Tønsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 53
Beskrivelse: Eat and drink at our lovely restaurant. At our place you prepare your own food on hot lava stones at the table after choosing from the fines meat and fish. Looking forward to see you here.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Eat and drink at our lovely restaurant. At our place you prepare your own food on hot lava stones at the table after choosing from the fines meat and fish. Looking forward to see you here.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hadde hørt om dette stedet og ville prøve dette konseptet. Ble møtt med meget bra service og maten var strålende god og hele konseptet var meget morsom å prøve ut. Kan anbefales for alle i alle aldre

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, WilliamTorgersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingvek2020, Owner på Steak On Stone Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Tusen takk for hyggelig melding og morro at dere likte vår vri. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 48 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og veldig god service. God mat og drikke. Kan anbefales. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, widars2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ville prøve dette nye konseptet men dette ble en laber opplevelse. Valgte gambas til forrett som er store hele reker grillet noen minutter i ovn. Det som ble servert var små pillede reker badet i olivenolje. Hovedretten var morsom å steke selv men smakløst og kjedelig. Sist men ikke minst en ble dette en dyr og kjedelig opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 448kathrinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
steakonstone, Eier på Steak On Stone Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Gambas slik jeg har spist det i Las Palmas 100 ganger er akkurat slik vi serverer det så å kalle vår måte feil er jo interessant. At noen foretrekker store reker er en smakssak. Og om man synes grillet oksekjøtt er smakløst ville jeg forsøkt å bruke en av sausene vi serverer med. Velkommen tilbake en annen gang

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

God servis hyggelig betjenig og god atmosfære i rolige omgivelser, fin opplevelse og hyggelige priser.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kentowek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Morsomt konsept? Kanskje, men da bør det gjennomføres. Dette er et tafatt forsøk på å lage en opplevelse. Kjøttet var godt, men tilbehør?? Betjeningen er urutinert og mangler det meste man forventer. Synd og si dette er dødfødt om det ikke gjøres store endringer.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Steak On Stone Tønsberg, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Steak On Stone Tønsberg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din