“Fantastisk🤩”
Anmeldelse av Westside - STENGT

Westside
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Beskrivelse: Eat and drink at our lovely restaurant. At our place you prepare your own food on hot lava stones at the table after choosing from the fines meat and fish. Looking forward to see you here.
Anmeldt 3. september 2020

Super mat, fantastisk service, hyggelige lokaler og kult konsept Anbefaler alle å ta turen innom her

Dato for besøk: september 2020
Takk, fredrikryen
ingvek2020, Owner på Westside, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig vurdering:-)

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hadde hørt om dette stedet og ville prøve dette konseptet. Ble møtt med meget bra service og maten var strålende god og hele konseptet var meget morsom å prøve ut. Kan anbefales for alle i alle aldre

1  Takk, WilliamTorgersen
ingvek2020, Owner på Westside, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Tusen takk for hyggelig melding og morro at dere likte vår vri. Velkommen tilbake

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og veldig god service. God mat og drikke. Kan anbefales. Vi kommer tilbake

3  Takk, widars2015
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ville prøve dette nye konseptet men dette ble en laber opplevelse. Valgte gambas til forrett som er store hele reker grillet noen minutter i ovn. Det som ble servert var små pillede reker badet i olivenolje. Hovedretten var morsom å steke selv men smakløst og kjedelig. Sist men ikke minst en ble dette en dyr og kjedelig opplevelse.

2  Takk, 448kathrinem
steakonstone, Eier på Westside, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Gambas slik jeg har spist det i Las Palmas 100 ganger er akkurat slik vi serverer det så å kalle vår måte feil er jo interessant. At noen foretrekker store reker er en smakssak. Og om man synes grillet oksekjøtt er smakløst ville jeg forsøkt å bruke en av sausene vi serverer med. Velkommen tilbake en annen gang

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

God servis hyggelig betjenig og god atmosfære i rolige omgivelser, fin opplevelse og hyggelige priser.

Takk, kentowek

Reisende som så på Westside, så også på