Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat koselig sted”
Anmeldelse av Westside

Westside
Vurdert som nr. 7 av 94 Restauranter i Tønsberg
Prisklasse: USD 6 - USD 30
Beskrivelse: Eat and drink at our lovely restaurant. At our place you prepare your own food on hot lava stones at the table after choosing from the fines meat and fish. Looking forward to see you here.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Eat and drink at our lovely restaurant. At our place you prepare your own food on hot lava stones at the table after choosing from the fines meat and fish. Looking forward to see you here.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, mørt kjøtt godt tilbehør, koselig konsept. Koselige servitører kjap til bordet , noen gang va det litt venting, vi fikk dessert og kaffe en tid før vi fikk cognac'en, ett sted man absolutt går tilbake til og anbefaler

Dato for besøk: juli 2021
Takk, thinam2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3640 av 81 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021

Dette var helt topp!
Hyggelig sted med god atmosfære, nydelig mat og service-innstilte og BLIDE servitører.
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, GROHEL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Super service, genialt konsept å steke kjøttet selv på den varme steinen. Her har de brukt 1. klasses råvarer. Her kommer vi igjen neste gang vi er i Tønsberg.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 233erikv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk konsept , hyggelig betjening, sentralt beliggenhet på brygga i Tønsberg, flotte råvarer og veldig gøy at du selv kan steke og brase å holde på Anbefalles på det varmeste … Ps spør også etter husets vin..

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Vacation61318013523
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Må være et av Tønsbergs beste og koseligste spisesteder.
Vi testet hjort, indrefilet, kylling og scampi med diverse nydelige sauser. Veldig godt og koselig å tilberede maten på varm stein.
Meget trivelig personalet med glimt i øyet og selv prisene var til å leve med Tommel opp fra oss 4.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, FrankL1558
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Westside, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 
Tønsberg, Tønsberg kommune
Tønsberg, Tønsberg kommune
 

Har du vært i Westside? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.