“Fantastisk god sushi, lekkert”
Anmeldelse av Sabi Sushi

Sabi Sushi
Vurdert som nr. 17 av 117 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god sushi, lekkert anrettet og veldig trivelig personale. Vi spiste tempura scampi salat og en 16biters dagens. Alt var nydelig. Godt tips er om du er der før kl 1700 så får du dagens rett. Den setter kokken sammen etter humør:)

Prisnivå var helt greit og sett i forhold til kvalitet var det rimelig. Anbefales på det sterkeste!!

2  Takk, AndreasMyrengI

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Sabi sushi topper alle mine sushi opplevelser! Jeg har hatt gleden av å ta med venner og familie flere ganger, og vi er alle enige om at sushi er noe helt annet etter man har vært på Sabi! Service og hyggelig atmosfære topper opplevelsen. Ved forrige besøk glemte jeg å bestille mine faste Edamamebønner, da kom kokken ut med en porsjon som en oppmerksomhet:) Herlig!

1  Takk, birreeng
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Endelig er det en skikkelig bra sushirestaurant i Tønsberg med fokus på gode råvarer og stolt håndverk. Utvalget av råvarer og kvaliteten på disse er på høyde med det beste i Oslo og Stavanger. Både de mer tradisjonelle nigiri-variantene og mer moderne og kreative "California-style" maki smakte veldig godt. Kommer tilbake om noen uker når de har fått skjenkebevilling på plass. Håper Tønsberg-beboere og turister bruker denne restauranten så mye som den fortjener, både for take-out og dine-in.

Takk, Mats F
Anmeldt 31. mai 2020

Hyggelig atmosfære, rolig sted, selv om det var mange folk innom. Bestilte take-away og fikk maten kjapt. Sushien var topp! Anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, christofferp320
Anmeldt 26. juni 2024

Dato for besøk: juni 2024

Reisende som så på Sabi Sushi, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Sabi Sushi? Del dine erfaringer!