Martin L
      16.2 km fra Tønsberg Vandrerhjem
      33.2 km fra Tønsberg Vandrerhjem
      Se flere hoteller i Tønsberg
      Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Fotballcup for barn krever overnatting med mulighet for samlinggsted på ettermiddag og kveld, samt litt større rom.

Her var det god plass, fantastisk imøtekommende vertinne som ordnet alt vi ønsket.
      Fulltreffer på service.

De som stod sist opp fikk rikelig med kaldt vann i dusjene, men det var fortsatt mulig å bruke.

Dato for oppholdet: august 2016
      Takk, franke399
      Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Jeg og samboer overnattet her 1 natt. For 990kr måtte vi legge på sengetøyet selv, rommet var ikke vasket/ ryddet. Det lå brukt tampong i søppelbøtten på rommet. Dusjen var det hår i og luktet råte. Uteområdet er ikke stelt, ryddet eller vedlikeholdt Tiltross for masse potensial. Frokost er fra 7-9??!!! Hvem er ferdig med frokost før9 på ferie??? Vi har reist økonomisk langs kysten fra kr. Sand til Tønsberg. Sovet på hotell stort sett hver kveld, men dette var det dyreste og desidert dårligste av vår reise. Internettet er også ikke noe å promotere. De ansatte er hyggelige men stort sett utenlandske

Dato for oppholdet: juni 2016
      Takk, 271cathrinek
      Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Bodde her i jobbsammenheng i august 2016 og er storfornøyd med oppholdet. Har reist rundt i Norge denne sommeren og bodd på til sammen 12 ulike vandrerhjem og hosteller, Tønsberg vandrerhjem var helt klart det mest hjemmekoselige og unike av dem alle. Koselig personale som alltid sørger for at du får hjelp og har det du trenger, og slår gjerne av en prat. Interiøret er unikt, da eier samler på gamle møbler og restaurerer dem. Koselig atmosfære og rett og slett det koseligste vandrerhjemmet vi har vært på foreløpig. I tillegg er det kun få minutter fra sentrum og i umiddelbar nærhet til Slottsfjellet. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2016
      Takk, Ingvild94
      Anmeldt 11. juli 2016

Et fantastisk sted for rimelig overnatting med sjel. Rommene er unikt utsmykket, frokosten smakfull og vertinna i en klasse for seg selv. Beliggenheten like ved Slottsfjellet et pluss, og lett ankomst med bil og jernbane.

Dato for oppholdet: juli 2016
      Takk, beateh578
      Anmeldt 26. april 2016

Vandrehjemmet ligger nær jernbane, centralt i byen.Her er også god parkeringplass.
      Maten er velsmakende, atmosfæren personlig og hjemmekoselig. Vertinnen stiller opp for ekstra tjenester, her er gratis kaffem kake og lesestoff. Man føler seg straks velkommen.

Romtips: God tilgjengelighet.
      Dato for oppholdet: mars 2016