Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
19
9
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
9
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 31 anmeldelser
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Vi hadde behov for en natt i Tønsberg og kom tilfeldig over Tønsberg Vandrehjem. Det viste seg å være et veldig godt, rimelig og sentralt alternativ. Vi ble møtt av hyggelig eier som viste oss det koselige rommet vårt. Artig med alle de gamle møblene som virkelig setter særpreg på stedet. På kvelden ruslet vi ned på brygga, ca 5 min tur.
Lett å anbefale dette til andre!

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, olekrl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2017 via mobile enheter

Veldig god service fra personell og en koselig gammeldags atmosfære. Rommet vi hadde var bra størrelse og fikk litt følelsen av å være på leir, som selvsagt bringer frem gode minner.
En enkel frokost, og skulle ønske de serverte stekte egg og bacon.

Tønsberg Vandrerhjem er et veldig koselig sted som har det en trenger i en koselig atmosfære. Og med Slottsfjellet i bakgrunnen som har fantastisk utsikt, og sentrum som ligger 5 minutter unna, er beliggenheten veldig bra.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, langaaker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Fotballcup for barn krever overnatting med mulighet for samlinggsted på ettermiddag og kveld, samt litt større rom.

Her var det god plass, fantastisk imøtekommende vertinne som ordnet alt vi ønsket.
Fulltreffer på service.

De som stod sist opp fikk rikelig med kaldt vann i dusjene, men det var fortsatt mulig å bruke.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, franke399
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Jeg og samboer overnattet her 1 natt. For 990kr måtte vi legge på sengetøyet selv, rommet var ikke vasket/ ryddet. Det lå brukt tampong i søppelbøtten på rommet. Dusjen var det hår i og luktet råte. Uteområdet er ikke stelt, ryddet eller vedlikeholdt Tiltross for masse potensial. Frokost er fra 7-9??!!! Hvem er ferdig med frokost før9 på ferie??? Vi har reist økonomisk langs kysten fra kr. Sand til Tønsberg. Sovet på hotell stort sett hver kveld, men dette var det dyreste og desidert dårligste av vår reise. Internettet er også ikke noe å promotere. De ansatte er hyggelige men stort sett utenlandske

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 271cathrinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Bodde her i jobbsammenheng i august 2016 og er storfornøyd med oppholdet. Har reist rundt i Norge denne sommeren og bodd på til sammen 12 ulike vandrerhjem og hosteller, Tønsberg vandrerhjem var helt klart det mest hjemmekoselige og unike av dem alle. Koselig personale som alltid sørger for at du får hjelp og har det du trenger, og slår gjerne av en prat. Interiøret er unikt, da eier samler på gamle møbler og restaurerer dem. Koselig atmosfære og rett og slett det koseligste vandrerhjemmet vi har vært på foreløpig. I tillegg er det kun få minutter fra sentrum og i umiddelbar nærhet til Slottsfjellet. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ingvild94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser