Kari
Anmeldelse av Thon Hotel Brygga
5,0 av 5 boblerAnmeldt 15. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Finn en rimeligere parkering. Det er dyrt å stå ved hotellet.
Marianne Teien, General ManagerThon Hotel Brygga, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mars 2024
Hei karimonical! Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi sees vel snart igjen:)
0.4 km fra Thon Hotel Brygga
    16.5 km fra Thon Hotel Brygga
    32.7 km fra Thon Hotel Brygga
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 13. desember 2023

Herlig hotell - til tross for at det var desember. Kommer igjen til sommeren for å nyte det fullt ut. Rommet var stort og godt at vinduer kunne lukkes opp - nydelig utsikt utover kanalen. Gode senger. Rent og fint. Supert med kjøleskap. Fantastisk frokost og flotte mennesker i staben

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, DamefraAsker
    Marianne Teien, General Manager på Thon Hotel Brygga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2023

Hei DamefraAsker:) Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss til å se deg til sommeren. Øsnker deg en riktig god jul og et spennende nytt år!

Anmeldt 5. desember 2023

Ble ønsket varmt velkommen og tatt godt imot i resepsjonen; personalet tok seg tid til hver enkelt gjest.
    God, behagelig temperatur på rommet og badet - ofte kan dette oppleves kaldt (ut i fra erfaring i andre hotellkjeder). Kjøleskap tilgjengelig på rommet, som er et stort pluss så vannflaska holdt seg kald.
    God frokostbuffet, men litt kaldt å sitte i restauranten.

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, marit r
    Marianne Teien, General Manager på Thon Hotel Brygga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Hei 87maritr! Takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss. Hyggelig at du var fornøyd med både mottakelse, rommet og frokosten. Vi beklager at det var kaldt i frokostsal, har dessverre slitt litt med å finne riktig temperatur i fellesområdet etter at kulda satt inn for alvor i år, men jobber med den problemstillingen. Vi ønsker deg en riktig god jul og velkommen tilbake til oss her på Thon Hotel Tønsberg Brygge ved en senere anledning.

Anmeldt 14. august 2023

Helt ok rom, bra renhold super frokost og hyggelige ansatte. Ligge veldig sentralt til ved bryggen , offentlig parkering rett utenfor hotellet. Det er ikke noen mulighet for middag på hotellet men det er mange restauranter 2 minutter unna hotellet

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, 461kente
    Marianne Teien, General Manager på Thon Hotel Brygga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2023

Hei 461kente! Takk for hyggelig og informativ tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss ved ditt neste besøk i Tønsberg.

Anmeldt 9. august 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. God frokost og behjelpelige. Har bodd der før og kommer til å gjøre det igjen. Rommene er rene og hotellet er fresht og ser ganske så nytt ut. Alt i alt en veldig god opplevelse. Eneste minus er at det ikke er parkering i kjeller/garasje, men det er likevel parkering rett utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, MartineNiitter

Hei MarineNiitter! Takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold her hos oss. Velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

Anmeldt 28. juni 2023

Mye støy fredag og lørdag natt av ungdom på vei hjem fra fest. Ellers helt topp beliggenhet og frokost. Annbefales på hverdager,styr unna helger.
    Parkeringen i overkant dyr. Rommet rent og ryddig og pluss for 2 lenestoler

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, 903petterj

Hei 903petterj. Takk for din tilbakemelding etter opphold her hos oss. Med vår beliggenhet er det dessverre vanskelig å unngå støy fra utsiden i høysesong med fest og båttrafikk. Vi jobber uansett så godt vi kan med å holde støyen ute. Hyggelig at du liker frokosten og setter pris på renholdet vårt. Velkommen tilbake til oss ved ditt neste besøk i Tønsberg.