“Stengt restaurant”
Anmeldelse av Omamy - STENGT

Omamy
Anmeldt 30. september 2022 via mobile enheter

Bestilte take away via nettsiden til restauranten, ingen indikasjoner eller info om at de hadde stengt. Ved henting av mat ser vi at det er stengt. Betaling ble belastet på kort. Prøvde å ringe oppgitt nummer- ingen svar.. Anbefales absolutt ikke - virker meget useriøst. Om maten ville vært god - ikke godt å si…

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, 196evyb

Anmeldt 12. februar 2022

Ikke dra hit om man er flere enn 4 i følget. Liten kapasitet og heller ingen informasjon om dette. Vi ventet en time på mat og forlot lokalet da de meldte om enda en halvtime.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, jorunbaekken
Anmeldt 9. januar 2022 via mobile enheter

I utgangspunktet er libanesisk kjøkken velsmakende, med spennende retter og tilbehør. Bestilte menyen for to, spesial. Tilbehøret var helt greit - men terningene av kylling og indrefilet var knusktørt - og alt for lite for to personer - og en pris på 700,-. Jeg skrev at jeg ikke ønsket baby blekksprut - og det var følgelig ikke med. Jeg hadde nok forventet at de tok noe mer av noe annet - feks supplerte de 3 små scampiene - men det gjorde de ikke...

Dato for besøk: januar 2022
1  Takk, Jørgen S
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

God østmiddelhavsmat som virkelig smakte. Raskt og effektivt laget, og med godt og saftig kjøtt. Passelig krydret, men kunne gjerne guffet på litt mer.

Dato for besøk: september 2021
Takk, christianlomsdalen
Anmeldt 8. mai 2021 via mobile enheter

Bestilte Omamy Special for to. Maten kom på rekordtid og alt smakte meget bra. En god blanding av ulike retter, og alt var perfekt tilberedt og delikat servert.

Denne restauranten og spesielt denne retten anbefales på det varmeste! En skikkelig god matopplevelse.

Fin øl-meny fra norsk bryggeri.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 181b_rdk

Reisende som så på Omamy, så også på