Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.02.23
Hotels.com
USD 135
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
TravelocityUSD 135
PricelineUSD 150
Orbitz.comUSD 135
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (421)
Filtrer anmeldelser
421 resultater
Vurdering fra reisende
125
119
93
51
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
125
119
93
51
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 421 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Var med på bursdagsfeiring på hotellet som startet med «Tønsberg games» som en bli kjent-event. Etterpå var det middag i en flott stor-sal og bursdagsfest nede i Bagleren. Dagen etter var det deilig frokost med egg og bacon, og sen utsjekk

Et flott hotell med et hyggelig og imøtekommende personal. En rolig og innbydende atmosfære, sammen med ltt luksus og kvalitet. Dette gav den perfekte hotell-følelsen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fururabben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Fint konferansehotell på kaikanten i Tønsberg. Hyggelig betjening, greie rom, rent og ryddig. Senga var god. Bra frokostbuffet med alt du trenger. Pluss for kokk som lager omelett ved buffeten.

Enkel 24-timers disk med varme og kalde drikkevarer pluss snacks ved resepsjonen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bergerac42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Dette var for dårlig. Tydelig et slitt hotell som trenger omfattende renovering, men pluss for veldig hyggelig betjening og mulighet for parkering.

Det som trakk Klubben ned fra gjennomsnitt lig var dårlig ventilasjon på og mørke og tunge rom, men bra at det var reint.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 765gunnarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martin T, General Manager på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Hei Gunnar

Takk for hyggelig tilbakemelding på våre ansatte, det er veldig hyggelig å høre, så er det selvsagt ikke like hyggelig at ikke oppholdet svarte til forventningene. Men det er da gledelig å kunne fortelle at vi planlegger en større renovering av hotellet og at vi da nok vil ta tak i de tingene du ikke fant tilfredstillende. Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Ha en fin dag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018

I forbindelse med Poker NM i Stokke , booket jeg et rom på Hotell Klubben i Tønsberg for å få mest mulig ro før turneringene. Det ble et relativt langt opphold fra onsdag 29 august til mandag 3 sept.

Jeg fikk et nydelig rom i 7 etg med balkong og utsikt over inseglingen fra vestfjorden til Tønsberg brygge. Rommet var ellers pusset lett opp fra sist opphold og fremsto rent og pent.

Skryt til alle ansatte fra stuepiker til frokostverter for hygglig smil og ekstra service. Dette var et av de bedre oppholdene jeg har hatt , selvom selve "pokerturneringen " gikk dårlig denne gang. Minibar hadde de sluttet med ( noe som er forståelig og helt greit ) så det var bare å kjøpe drikk etc i reseptionen.

Stort pluss for god frokost om en noe rotete plassert.

Kommer gjerne tilbake. ANBEFALES :)

Romtips: forhør deg med reseptionen
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Hans O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Hotellet er delvis pusset opp, og i gang med resten. Det gir hotellet et kraftig «løft», og med sin flotte beliggenhet og utrolig personlige og gode service er dette et naturlig førstevalg i Tønsberg - anbefales

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser