Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (407)
Filtrer anmeldelser
407 resultater
Vurdering fra reisende
123
118
90
44
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
118
90
44
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 407 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Reserverte på hotellet siden dette tidligere var det beste i Tønsberg. Og hva opplever man? Jo, et hotell under renovering og ting henger ikke sammen. Der verste er at det fikk man ingen informasjon om ved reservasjon. Dette er en gammel storhet som sannsynlig ikke kommer til å reise seg igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Torel708

Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene. Vi beklager at du ikke fikk informasjon om renovering før ankomst. Vi håper du vil komme tilbake når alt er ferdig pusset opp.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Det stod ingenting på bookingsiden om at hotellet var midt i en renovering! Hotellresepsjonen burde vært renovert ferdig før gjestene kom. Det var ikke koselig å komme som gjest. Førsteinntrykket var ikke bra. Romstandarden er fra 80-tallet, med et gammelt ekkelt vegg-til-veggteppe på golvet, og generelt dårlig standard på senger, vinduer og resten av inventaret. Det var heller ikke service på rommene, da hotellet skyldte på Covid-19. På alle andre hotell vi har vært i sommer, har ikke dette vært et problem. Det var svært lytt ut mot hovedgaten/brygga pga. av gamle vinduer.
Hotellet reklamerer med parkering, men den var smokk full begge dagene vi var der, og det var et stressmoment å finne parkering i nærheten av hotellet, og dessuten var det det dyrt.
Positivt var den hyggelige unge mannen i respsjonen, og den nyrenoverte spisesalen.

Alt i alt - hotellet burde vært ferdigrenovert før dere slipper til gjestene. Det var absolutt ikke verdt de nær 1700,- vi betalte per natt!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gkf1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene. Vi skal ta til oss det du skriver og forbedre oss. Vi håper vi ser dere igjen når renoveringen er ferdig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Ved innsjekk var det ene rommet vi fikk utdelt ikke rengjort, men fikk raskt et nytt rom. På det andre rommet var det «rester» fra forrige gjester i toalettet og de måtte vaske badet på nytt. Mye støy fra gaten utenfor, derfor kunne man ikke ha vindu åpent. Det ble veldig varmt på rommet og dårlig luft etterhvert. Kun stikk kontakter et sted. Hadde gledet meg til å besøke dette historiske hotellet og ble veldig skuffet over standarden på rommene. Frokosten og betjeningen i spisesalen var tipp topp. Skeptisk på om jeg tør prøve dette hotellet ved neste tur til Tønsberg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Karianne1067
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Karianne

Vi beklager at rommet manglene på rom, men er glade for at vi fikk mulighetene til å vaske på nytt. Hotellet er under renovering, og vi håper du vil gi oss en ny mulighet ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er under oppussing så resepsjonen er kjedelige greier. Det er greit nok det, blir nok bedre der.

Men rommet var stusselige greier det og.
Dårlig lys, dårlig med stikkontakter. Ingen ved nattbordet.
Lite og trangt bad.

Vi hadde rom ut mot "bakhagen" i nærheten av ett aggregat eller noe annet som durer. Ligger og masse isolasjon og håndklær utenfor vinduet som er veldig lite pent og se på. Burde ryddet opp bak der.

Hyggelig uteområde i front og frokostsalen var nyrenovert.
God frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, epseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager standarden på rommet, og håper dere gir oss en ny sjanse når alt er ferdig renovert.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Dette er et hotell som på ingen måte fortjener en status som et bra hotell.

Inngangspartiet var kjempestygt pga. oppussing, uten et eneste forsøk på å pynte og gjøre det hyggelig å komme inn.

Jeg har aldri blitt så dårlig behandling av hotellpersonalet som ved første øyblikk behandlet meg så dårlig og utviste særdeles dårlig service mot kunder.

Vi ble lovet at det var ledige p-plasser, men da vi kom inn ble vi kjefter ut for å spørre om p-plass siden plassene var holdt av til håndtverkere. Dette er uakseptabelt da de viktigste peronene er gjestene. De burde ha fikset p-plasser andre steder for å etterkomme gjestenes behvov.

Resepsjonistenes elendige oppførsel er fullstendig uakseptabel og viser at de ikke viser at de ikke bryr seg om å fylle hotellet med gjester.
Kunden er ikke i sentrum i det hele tatt.

Rommet var møkkete, mistenkelige merker i sengetetøyet, og badet var møkkete, mugg i fugene.

Vï ba om å bytte rom, men vi ble blankt avvist.

Etter dette ville v

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, TFLOslo_Oslo_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Takk for tilbakemeldingen din. Dessverre ble renoveringen ble dessverre noe forsinket grunner COVID-19 situasjonen, vi beklager det. Vi beklager også virkelig at dere ikke ble behandlet på en god måte og er enige i det du skriver. Vi skal forbedre oss, og håper dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser