Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 152
Hotels.comUSD 151
PricelineUSD 152
FindHotelUSD 151
eDreamsUSD 152
CheapTicketsUSD 151
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (415)
Filtrer anmeldelser
415 resultater
Vurdering fra reisende
123
119
92
48
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
119
92
48
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 415 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020

Står at det er under oppussing, og at 1. og 2. etg er totalrenovert. Det var ikke vårt rom i 2.etg. Mulig noen vegger var malt, men gulvteppet var så skittent og ikke lagt i år. Kom i skade for å flytte på ett nattbord for å finne flere stikkontakter - der hadde det ikke vært hverken støvsuger eller tepperens de siste årene.
Hotellet har noen få p-plasser under hotellet, men de kan ikke bestilles. Selv ikke med HK personer i bilen. Bare 2-3 timers, og en dyr 24 timers, p-plass utenfor hotellet, som var helt fullt i de to døgnene vi var der. Heldigvis var HK-plassen ledig når vi ankom. Lite serviceminded personale i resepsjonen dagtid.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Lyng-Nilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Takk for din tilbakemelding. Så synd at oppholdet ikke sto til forventningene. Vi beklager manglende støvsuging bak nattbordet. Angående parkering har vi kun et begrenset antall plasser, vi beklager det og håper det ikke ødela oppholdet deres i Tønsberg. Frokostsal og møterom i 2. etg er totalrenovert, mens 1. etg dessverre ble noe forsinket, men nærmer seg nå ferdigstillelse. Vi håper dere kan vurdere å gi oss en ny sjanse når alt er ferdig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte superiorrom med sjøutsikt, rommet hadde skog utenfor, og rommet var nitrist. Stort men nedslitt. Hele rommet bar preg av å være gammelt. Doen var så lav at den var i barnehagehøyde. Vi byttet til rom med sjøutsikt. Dusjavløp tett, og doen bråkte høyt i 5 min etter nedtrekk. Også gammelt og trist interiør. Det var ingen bar eller fellesareal åpen. Frokost grei, med speilegg stekt lenge før servering. Dette holder ikke. Her trengs totalrenovering!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fridama1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei fridama1

Så trist at oppholder ikke sto til forventningene. Hotellet er under oppussing, men det skal likevel være bedre enn det dere opplevde. Vi beklager og håper du gir oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Selv om hotellet var under oppussing, var vi jo forventningsfulle, til hotellet, som er gammelt og ærverdig.
Det var trist å oppleve at jenta i resepsjonen, ikke fikk en til å føle seg velkommen, og mente nok at vi som gjester var der for henne, og ikke omvendt . Redningen var å unngå henne, forutenom innsjekk og utsjekk . Det er likevel trist å møte arroganse istedenfor hyggelig mottagelse. Neste gang blir nok alternativer valgt. Hotelllet er nok langt unna sin storhetstid.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, ArvidReigstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Arvid

Så trist at dere ikke ble tatt imot på en god måte. Vi skal jobbe med våre rutiner og forbedre oss. Vi beklager og håper du gir oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Bestilt dobbeltrom med single senger, fått dobbeltseng. Litt skittent, såpebeholder tom, ikke mye lys,ikke ledig parkering, flekkete sengetøy og peanøtter på gulvet...Ikke verdt prisen. Nydelig utsikt, koselig betjening. Bra frokost. Men kommer ikke tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elsokaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager om vi har gitt inntrykk av at renoveringen er ferdig, den pågår for fullt og vi håper dere kan gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vennegjeng på 17 på weekendtur i Tønsberg.
Positivt: Ålreit midlertidig frokost, stor dusj, pent uteområde, bra beliggenhet

Negativt: treg heis, renovering, fikk ikke de rommene vi hadde blitt fortalt vi skulle få, rommene var ikke gjort klart til innsjekk

Vi koste oss fordi vi var i godt lag, fikk ingen klager på høyt lydnivå:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, elsalA9668LV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Hotel Klubben, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Takk for tilbakemeldingen. Det er godt å se at dere koste dere i Tønsberg. Vi håper vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser