“En unik totalopplevelse”
Anmeldelse av Andre Etasje - STENGT

Andre Etasje
Anmeldt 26. mai 2023

FANTASTISK! Unike retter med mye lokal mat, hvor den ene retten overgår den andre. SMAKSOPPLEVELSER. Mange små retter og vi ble skikkelig mette. Tilpasset vin til alle retter. SERVICE. I selskapet hadde vi to med allergener. Alle retter ble tilpasset på stedet. Med ett arbeid mye på reise og mat som inntas på restauranter i hele Norge så er servicen fra hele teamet her en sjelden positiv oppleves. Faglig sterke, hyggelige og diskret. Vi har hatt to uforglemmelige opplevelser på Andre Etasje. I april og i mai. Jeg unner alle å oppleve dette unike stedet. Sett den opp på BUCKETLISTEN. Vi kommer snart igjen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, elisabethb315
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2023

Kjære Elisabeth

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss stort å se at dere hadde en fin kveld også denne gangen. Vi gleder oss til å se dere igjen.

Anmeldt 14. mai 2023

For andre gang dro vi til det vi synes var helt topp mat og service. Denne gang var det om mulig endra bedre. Fantastisk service og faglig sterke servitører. Alle bør prøve stedet. Jeg skal tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Harald N
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2023

Kjære Harald

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss stort å se at dere hadde en fin kveld også denne gangen. Vi ser frem til å se deg og dere igjen.

Anmeldt 24. april 2023 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse.
Det må ha hvert 15-20 forskjellige smaks-eksplosjoner. Vinpakken satt mitt i blinken.
Service var ubeklagelig, vi fikk en detaljert introduksjon om både om mat og drikke.

Takk, 808jano
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2023

Kjære Jan

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss stort å se at dere hadde en fin kveld. Vi ser frem til å se dere igjen.

Anmeldt 18. april 2023

En kulinarisk opplevelse som sterkt anbefales- vi hadde en fantastisk middag!
Meget hyggelig og betjening med gode kunnskaper. Vinpakken kan anbefales.

Takk, agnarc2021
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2023

Kjære Agnar

Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og vin, hyggelig betjening. Kvaliteten på maten står ikke tilbake for andre restauranter med stjerne i Michelin-guiden vi har besøkt!

Takk, kjelloyvinaarflot
Torgeir Birkeland, Daglig leder på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2023

Kjære Kjell

Reisende som så på Andre Etasje, så også på