Grei beliggenhet. Den Vietnamesiske på andre siden av gaten hadde fantastisk god mat, et greit plaster på såret siden restauranten på hotellet var stengt da vi ankom rundt syv på ettermiddagen, til tross for at det skal stenge elleve i følge nettsiden til hotellet.
Ble møtt av en passiv resepsjonist som var vanskelig å øye på fra inngangen. Dette området var forøvrig dårlig belyst med nærmere utdatert og depressivt interiør.
Korridorene så like triste ut, en kommode i 4. etasje var delikat dekorert av en gammel tallerken med middagsrester på. Sært med tanke på at det ikke er restaurant i denne etasjen.
Rommet hadde stank av mugg, flekker og sprekker i både vegger og tak, linomiumet på gulvet gir etter, støv overalt, noe som minner om spermflekker på gardinene, badet generelt er ikke godt nok renholdt. Det var forøvrig kun to (2) håndlær til oss, tre (3), gjester. Hårføneren var ekstremt gammeldags og støvete på innsiden.
På toppen av kransekaken må man betale 65kr i døgnet for å få tilgang til et latterlig tregt wifi på rommet.
Hotellet bør virkelig investere i en seriøs renovering.