Morten S
    10.4 km fra Hotell Maritim
    15.1 km fra Hotell Maritim
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet med to barn og mann. Hadde bestilt en overnatting. Slitt og gammel resepsjon. Rotete og møkette.
    Etasjen rommet vårt lå i luktet vondt,Mangen møbler random plassert. Dårligste rengjøringen jeg har opplevd. Flekker rundt toalett som minnet om avføring. Dårlig rengjort blandebatteri,vask og speil. Masse støv under sengene. Og gamle flekker på laken. Jeg som utdannet renholdsoperatør ble flau!
    Gikk ned i resepsjonen for å sjekke ut. Der sitter det en eldre mann,som tydelgvis er stamgjest og altfor tørst. Han begynner å kjefte på meg foran barna mine. Kaller meg prippen,og skjønner ikke problemet mitt. Han gir seg ikke,selvom jeg ber han pent om å være stille. På et tidspunkt opplevde jeg han faktisk truende. Dama i resepsjonen virker uinteressert og sur.

Hold dere langt,langt unna dette ekle møkette hotellet. Anbefalles ingen.

Dato for oppholdet: august 2018
    3  Takk, Riiser
    Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Grei beliggenhet. Den Vietnamesiske på andre siden av gaten hadde fantastisk god mat, et greit plaster på såret siden restauranten på hotellet var stengt da vi ankom rundt syv på ettermiddagen, til tross for at det skal stenge elleve i følge nettsiden til hotellet.
    Ble møtt av en passiv resepsjonist som var vanskelig å øye på fra inngangen. Dette området var forøvrig dårlig belyst med nærmere utdatert og depressivt interiør.
    Korridorene så like triste ut, en kommode i 4. etasje var delikat dekorert av en gammel tallerken med middagsrester på. Sært med tanke på at det ikke er restaurant i denne etasjen.
    Rommet hadde stank av mugg, flekker og sprekker i både vegger og tak, linomiumet på gulvet gir etter, støv overalt, noe som minner om spermflekker på gardinene, badet generelt er ikke godt nok renholdt. Det var forøvrig kun to (2) håndlær til oss, tre (3), gjester. Hårføneren var ekstremt gammeldags og støvete på innsiden.
    På toppen av kransekaken må man betale 65kr i døgnet for å få tilgang til et latterlig tregt wifi på rommet.

Hotellet bør virkelig investere i en seriøs renovering.

Dato for oppholdet: juni 2018
    2  Takk, Potetmos1
    Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Eneste ledige hotell i byen, og det er lett og forstå. Et hotell med vannskade og mugglukt. Anbefaler ingen å bo her. Vi var 3 personer på et familierom. Bra størrelse på rommet, men dårlig standard og dyrt.

Dato for oppholdet: mai 2018
    3  Takk, Chris K
    Anmeldt 7. januar 2018 via mobile enheter

Jeg har aldri i mitt liv opplevd så sure mennesker som her. Man sitter igjen med følelsen av at de ansatte blir irriterte når de får kunder - her er det alt fra høylytt sukking, himling med øynene og rasende blikk til frekke svar. Hotellet koster like mye som de beste hotellene i Tønsberg, men rommene er sparsomt og smakløst innredet, frokosten uapetittelig og jeg har aldri opplevd så dårlig renhold på et hotell før..og det er på tross av at jeg har vært på backpacking i Asia i 6 mnd, så det burde si sitt!!
    Problemene stopper ikke der, for dersom du "er frekk nok" til å fortelle resepsjonen at "jeg tror du må ha gitt oss feil rom, for rommet vi fikk har ikke blitt vasket" så blir man møtt med slik aggresjon fra de ansatte at man tør ikke klage på noe mer under oppholdet...!

En 1-stjerners anmeldelse er for høy score å gi dette hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2017
    9  Takk, phusen
    Anmeldt 25. oktober 2017

Skitne tepper, røyklukt i korridorene, svært spartanske rom med støv i kroker byr ikke på noe nytt besøk ved dette hotellet. I tillegg var sengen tydeligvis ødelagt da den hellet ut mot rommet. Frokosten var enkel men helt ok.

Dato for oppholdet: oktober 2017
    6  Takk, NinasArendal_Norway