Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 116
Vis tilbud
eDreams
Booking.com
Hotels.comUSD 116
Expedia.comUSD 116
CheapTicketsUSD 116
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
1
6
8
23
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
6
8
23
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 70 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2020

Det aller værste hotellet jeg noen gang har vært på , helt forferdelig dyne , utvasket med klumper , toalettet var løst , orket ikke dusje , brukte antibakteriell for følte det var skittent , frokosten var også meget dårlig , veldig lite utvalg , ett brød valg , noe knekkebrød . Svett salami ,skinke og ost . Kommer ikke tilbake hit .

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, 920mariannej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2020

Enkle rom, men rene og funksjonelle. Fin beliggenhet og gratis parkering. Vi hadde ikke frokost, så den kan jeg ikke uttale meg om. Synes det er et godt alternativ hvis prisen er en del rimeligere enn de andre hotellene i byen.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2019

Dette er ikke plassen å overnatte. Det meste hadde lav standard, og til en dyr pris. Døde fluer overalt på hotellrommet og kaldt baderomsgulv. tørt brød og first price produkter til "hotellfrokosten" bad value for money.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Helge H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Fint beliggenhet og bra rom, men han i resepsjonen (eieren?) må lære seg litt kundeservice. Gjennom helle innsjekkingen pratet han i telefonen mens han hadde den på speaker. Ikke noe velkommen, info om frokost eller noe annet. Føler seg ikke akkurat velkommen.

Vi var to personer som bodde sammen, og vi spurte om to nøkkelkort. Det hadde han ikke tid til. Ba oss sjekke inn og komme tilbake senere for å få et til. Da vi kom ned igjen og skulle ut, hadde han fremdeles ikke tid og ba oss komme tilbake senere - så skulle han gjøre det klart i mellomtiden. Vi kom tilbake på kvelden og spurte om det nå var mulig å få et nøkkelkort til, fordi vi skulle hvert vårt sted på kvelden. Da ble han irritert og skjønte ikke hvorfor i i all verden vi hadde behov for mer enn et kort. Mens han kjeftet på oss, med flere andre gjester tilstede, lagde han til slutt er kort til. Det tok han 20 sekunder ... Aldri opplevd opplevd noe liknende noen sinne.

Da vi skulle sjekke ut lå det bare en lapp i resepsjonen at han var ute en tur. Ved siden av skiltet der det står at du får kr 50 i gebyr per mistet nøkkelkort. Hvem vil vel legge de høyt aktede nøkkelkortene ubevoktet på disken?

Fant ei i restauranten som tok dem i mot. Ikke noe «takk for besøket, har dere hatt et fint opphold?» eller noe sånt. Du føler deg ikke velkommen som gjest her

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 905kimn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

Flott og fint hotell i sentrum. Kom frem sent på kvelden og ble mødt av en imøtkommende annsatt i resepsjonen, som hjalp til med å bære opp bagasje for oss. Vi hadde noen kjøleelementer som måtte fryses ned over natten og det var heller ingen problem,dette fikset de også for oss. Rommet var enormt flott og digert, rent og pent.
Vi benytte anledningen til å skryte av hotellets ansatte og den ypperlige servicen de viser. Vi glemte igjen en mobillader på hotel-rommet og den sendte de posten til oss.
Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Kadi18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser