Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Christine S
Drammen kommune, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 27. okt. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege H, HotellsjefQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. okt. 2018
Hei Christine S.,
Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor i forbindelse med ditt besøk hos oss.
Vi kan ikke annet enn beklager din opplevelse under oppholdet du hadde, ut ifra din beskrivelse av rommet så er det ikke vanskelig å forstå at du har fått ett rom som slettes ikke er tilpasset for HC slik som forespurt. Jeg tar dette videre hos oss med en gang, og lover at vi skal gjøre alt vi kan for at dette ikke skjer igjen - tusen takk for at du melder ifra om dette til oss.
Vi ønsker deg en riktig fin vinter og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen og vise at vi kan bedre enn som så! :-)
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • eDreams
  • Priceline
  • ZenHotels.com
0.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
1.0 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Lol.travel
0.2 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    0.5 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Strawberry Hotels
      kr 1 790
    • Hotels.com
    0.0 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 188
    • Hotels.com
    10.1 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 337
    • Hotels.com
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • eDreams
    • Priceline
    • Vio.com
    16.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldelser (849)
    Filtrer anmeldelser
    849 resultater
    Vurdering fra reisende
    281
    317
    143
    74
    34
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    281
    317
    143
    74
    34
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    128133 av 849 anmeldelser
    Anmeldt 7. oktober 2018

    Innsjekk og rom var bra, men det stoppet der. Hvorfor skal det alltid være så dyrt på enkelte hoteller, kjøpte noen øl i baren 90 NOK for 0,4 ??? og ikke en antydning fra personalet om å hjelpe til med å flytte 4 øl fra baren og bort til bordet.

    Hotellet vasker ikke eller kommer med rene håndklør uten at du sier fra

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    2  Takk, OBara
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018

    Hei OBara,
    Takk for din tilbakemelding på Tripadvisor.
    Her har vi litt å ta tak i skjønner jeg, og vi skal ta dette videre hos oss.
    Prisen på øl får vi nok ikke gjort noe med, men hjelp til å bære dem bort til bordet dere satt ved skulle du selvfølgelig fått - beklager at dette ikke ble tilbudt og vi vil ta dette med personalet i baren hos oss med en gang.
    Vi vasker mer enn gjerne rommet og bytter ut håndklærne, men som du nevner må man henge ut en dørhenger på utsiden av døren og varsle at man ønsker dette (må gjøres innen kl. 23.00 dagen i forveien). Om man ikke henger den ut blir ikke rommet vasket dagen etter, samtidig doneres det en trygg natts søvn til barn utsatt for menneskehandel, dette er ett samarbeide som vi har sammen med UNICEF.
    Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en riktig fin helg! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 4. oktober 2018

    De siste årene har jeg kommet til å legge alle mine overnattinger til Quality Hotel Tønsberg. Dette har jeg gjort fordi Quality Tønsberg er et hotell hvor absolutt alle mine forventinger til bekvemmelighet og service innfris. Foruten hotellets sentrale beliggenhet, gleder det meg ved hvert eneste besøk å bli bemøtt av vennlige og serviceinnstilte medarbeidere i resepsjonen. Rommene lyse, rene og romslige. Gratis wifi og skrivebord på rommet gir meg mulighet og overskudd til å legge inn en arbeidsøkt på kvelden - og om morgenen inntas den velsmakende frokosten i en svært behageligl atmosfære i frokostrestaturanten. Hit reiser jeg alltid når jeg er i Tønsberg, og jeg kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Tore P
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

    Hei urbanlife61,

    Wow, for en tilbakemelding å få - det er rett og slett en ære å lese og det gleder oss å høre at du har det bra under besøkene dine hos oss. Og vi må ærlig innrømme at vi er ikke bare litt stolte over å høre at dine opphold hos oss er opp til alle forventningene som er når man overnatter på hotell - Tusen takk, og ikke minst takk for anbefalingen - vi setter stor pris på det! :-)
    Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake, takk for besøket for denne gang! :-D

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

    Flotte møtelokaler til 400 mennesker.
    Pausematen var variert; frukt, kake, softis, popkorn, kaffe og te.
    Personalet var serviceinnstilt og hyggelige. Rene rom.
    Utreise etter kl 12.00 var ingen problem.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, AnneGreteB8
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

    Hei AnneGreteB8,

    Så hyggelig å høre at du har hatt det bra under landsmøte til N.K.S. og at alt i den sammenheng leverte opp til forventningene.
    Tusen takk for fin tilbakemelding, og for besøket - vi håper på å få ønske deg velkommen igjen! :-D

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

    Kickoffhelg med firmaet fungerte utmerket. Flott plassering, god mat, greie rom og funksjonelt hotell med mange muligheter. Nærhet til alt i sentrum. Kommer gjerne igjen både i arbeids- og privat sammenheng.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Jostein J
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

    Hei Jostein J.,

    Dette var utrolig hyggelig lesing, ikke noe er bedre enn å få tilbakemelding om at besøket svarte til forventningene - tusen takk!
    Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen, om det skulle være i jobb eller privat sammenheng.
    Tusen takk for besøket for denne gang! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. september 2018

    Jeg har bodd på dette hotellet ca 20 ganger, men neste gang prøver jeg et annet.
    Rommet hadde flekkete teppegulv, tv som ikke virket, såpedispenser på badet var tom. vasken var tett og dusjforhenget svart av sopp nederst, dette er ikke bra.
    Jeg fikk beklagelse, men ingen reduksjon i pris.
    Forøverig ble tre av mine kollegaer syke av maten de spiste til middag.

    Romtips: Rom mot kanalen er veldig stille med fin utsikt, men veldig langt fra heisen
    Dato for oppholdet: september 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, Mikke6
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018

    Hei Mikke6,

    Ai ai ai, her har vi jammen sovet i timen i forbindelse med ditt siste besøk og vi kan ikke annet enn å legge oss langflate i beklagelse og håpe på tilgivelse.

    Slik skal det selvfølgelig ikke være hos oss. Vi vil ta tak i dette med en gang og gjennomgå rutinene slik at vi forhindrer at dette skjer igjen. Takk for at du tar dette opp med oss.

    Jeg blir glad om du vil utdype litt mer til oss i forbindelse med hendelsen, og setter stor pris på om du kontakter meg direkte på hege.halvorsen@choice.no eller 33 00 41 00.

    Jeg håper vi får ønske deg velkommen igjen og rette opp i det dårlige inntrykket du fikk ved dette besøket.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser