Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 166
Vis tilbud
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 186
USD 155
Vis tilbud
Hotels.comUSD 166
FindHotelUSD 166
HurbUSD 186
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (799)
Filtrer anmeldelser
799 resultater
Vurdering fra reisende
274
301
132
65
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
274
301
132
65
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8489 av 799 anmeldelser
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Som Platinum medlem hadde jeg booket inn en bonusnatt her 1. juledag på vei til Danmark. Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av en fantastisk service innstilt hyggelig dame, som umiddelbart oppgraderte vårt rom til et enormt stort flott rom som så ut som en suite. Det var nydelige senger og en flott utsikt mot havnen i Tønsberg. Rommet var på enden av hotellet, så vi fikk en hjørnesuite.
Det lønner seg virkelig å være lojal mot Choice kjeden. Reiser man mye med overnatting, klatrer man relativt raskt med nivåene her. Dette gjør at man bruker Choice fast. Jeg har forsøkt noen forskjellige hotellkjeder, men Nordic Choice er for meg utvilsomt den aller beste. Oversiktlig og lett å holde oversikten på egen nettside + app på mobilen. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Hei Eirik B.,
WOW, tusen takk for flott tilbakemelding - og ikke minst din anbefaling, det setter vi stor pris på. Det er ikke noe som gleder mer å høre enn at våre gjester har hatt det bra under besøket.Vi ønsker deg et riktig godt nytt år, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen, vi står klare! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018

Hotellet er relativt nytt, ligger ved Bryggen i byen. Vi hadde bestilt et Superior rom, litt større enn øvrige rom. Ingen telefon, slik at man måtte bruke mobil for kontakt med resepsjon eller verden for øvrig, kun en enkel hylle på veggen som arbeidsplate, ingen skuffer under. En lenestol og en "kontorstol" og et lite bord. Intet skap med hyller for oppbevaring av tøy, ved opphold utover en enkelt natt blir dette for dårlig! Badet er moderne, badekar hvor man står og dusjer! Ikke det sikreste hvis man vil bevare armer og ben! Såpedispensere uten holdere! Ikke enkelt å bruke.

Romtips: God utsikt fra superior-rom.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Odd M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Hei Odd M.,
Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor og riktig godt nytt år! :-). Selvfølgelig skal såpedispenserne henge på veggene og så snart vi hørte om dette på rommet du hadde sendte vi vaktmesteren vår for å rette opp i det, takk for at du meldte ifra :-). Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen, ønsker deg en fin januaruke! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Årets julebord! . Buffet. Du må bare begrense deg, men det ikke lett .Her har de alt du kan ønske deg, fra havets bunn til norske heier. Kongekrabbe , lutefisk , grønnskjell , pinnekjøtt , ribbe ,..... Delikat anrettet og rikelig.. Drikke ekstra og litt stivt priset .

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Trondoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei Trondoc,
Så hyggelig å høre at julebordet hos oss svarte til forventningene, våre kokker legger sin stolthet buffeen og det er ekstra hyggelig å høre at det faller i smak! :-) Tusen takk for besøket for denne gang, vi står klare til å ønske deg velkommen tilbake. Vi ønsker deg en riktig god jul! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Tilrettelagt for rask og enkel adkomst med parkering i kjeller. Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Stor og åpen lobby er en trivelig område for å sitte ned og treffe andre. For vi som liker å trene litt er det OK treningsrom og sauna i 5. Takbassenget var stengt men det må være en bra opplevelse å ta seg en svømmetur på Tønsbergs tak. Bra frokost. Effektiv utsjekk. Et bra opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Waylon2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Hei Waylon2,
Det er like stas hver gang man får tilbakemelding på at oppholdet blir slik som forventet og det er intet unntak denne gangen. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding i forbindelse med besøket. Takterrassen og bassenget er en opplevelse i seg selv, og jeg anbefaler å ta turen tilbake til oss i sommersesongen når dette er åpent! ;-) Tusen takk for besøket, vi håper du tar turen tilbake om ikke altfor lenge - vi står klare til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde en natt i jobbsammenheng på det som skulle være et HC-rom. Det lå langt fra heis, terskel til badet, badekar i stedet for dusj og ikke noe å holde seg i på toalettet. Kan heller ikke skjønne at det var riktig snusirkel på badet. I tillegg var alle knagger festet høyt på veggen, da hjelper det lite med danseplass. Ok mat og møterommet helt ok. Kommer nok ikke til å bo her på nytt hvis jeg kan velge.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, christinesZ1666VJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Christine S.,
Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor i forbindelse med ditt besøk hos oss.
Vi kan ikke annet enn beklager din opplevelse under oppholdet du hadde, ut ifra din beskrivelse av rommet så er det ikke vanskelig å forstå at du har fått ett rom som slettes ikke er tilpasset for HC slik som forespurt. Jeg tar dette videre hos oss med en gang, og lover at vi skal gjøre alt vi kan for at dette ikke skjer igjen - tusen takk for at du melder ifra om dette til oss.
Vi ønsker deg en riktig fin vinter og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen og vise at vi kan bedre enn som så! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser