Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Strawberry Hotels
kr 1 690
Fullt refunderbart før søn. 2. jun.
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Lol.travel
kr 1 643
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Didrik H
1,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Hei 562didrikh, tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Vi starter med innsjekk fra kl. 15.00 og det er beklagelig å høre at dere ble ventende en stund før dere fikk sjekke inn. Ønsker deg en fin sensommer! :-)
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 195
  • Hotels.com
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 788
  • Booking.com
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
0.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Lol.travel
1.0 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Exterior
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Lol.travel
0.2 km fra Quality Hotel Tønsberg
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
    0.5 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Strawberry Hotels
    kr 1 690
    Fullt refunderbart
    • Expedia.com
    • Lol.travel
      kr 1 643
    • Booking.com
    0.0 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 195
    • Hotels.com
    10.1 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    Booking.com
    kr 3 345
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Expedia.com
      kr 3 045
    • Hotels.com
      kr 3 045
    • Priceline
    15.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 099
    • Agoda.com
      kr 1 099
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    16.5 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldelser (845)
    Filtrer anmeldelser
    845 resultater
    Vurdering fra reisende
    281
    315
    143
    72
    34
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    281
    315
    143
    72
    34
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    7378 av 845 anmeldelser
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Veldig enkle rom, ikke noe form for ekstra følelse av «luksus» her, så for bare å overnatte er vel dette greit nok. Men under forventning til prisen. Her er det kun beliggenheten som drar opp dessverre

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, KristinLT
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

    Hei KristinLT, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

    Har tidligere hatt flere gode opplevelser ved å bo her, men nå, på vårt opphold i to netter, mener vi at vi får lite for pengene. Hotellfølelsen er minimal.

    Rommene er små, det kan kompenseres med fin utsikt og god beliggenhet. Beliggenheten er god, men utsikten var fraværende denne gangen på vårt rom. Badene er små, men kan kompenseres med smarte løsninger. Men når halve badet blir vått under dusjing, er ikke det så smart. Det at rommene ikke blir vasket hver dag og at evt nye håndklær må hentes i resepsjonen, trekker heller ikke opp hotellfølelsen. Frokosten var heldigvis tilpasset Covid-19 og var helt grei. Hverken mer eller mindre.

    Basseng på taket, at rommene var rene, enkel parkering i kjelleren og god beliggenhet, trekker opp.

    «We have broken up with our phone» informeres det om på rommene. Dessverre virker det nå som om det også er «complicated» med servicen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, NorthStar799065
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

    Hei NorthStar799065,
    Tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Vi ønsker deg en fin sommer videre! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 7. juli 2020

    Bestilte superior rom - fikk rom uten AC, knøttlite bad og ellers som std. Dobbeltrom - ikke skifte av sengetøy/håndklær i løpet av tre dagers opphold, frokost hvor man må stå i tettpakket kø - covid 19 risiko - og lav servicegrad - skuffende! Og frister neppe til gjentakelse😢😷

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, hansottolund
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Hei hansottolund, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss. Det kan til tider bli kø i forbindelse med frokostserveringen og vi har behov for at alle bidrar slik at avstands-restriksjonen overholdes - det er selvfølgelig ikke ønskelig at man skal stå i tettpakket kø. Her er det selvfølgelig 1 meter mellom hver gjest som gjelder. Det er selvfølgelig beklagelig å høre at servicen ikke var tilfredsstillende og jeg vil ta dette videre hos oss - takk for at du sier ifra. Ønsker deg en fin sommer! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 5. juli 2020

    Det er veldig praktisk å bo her dersom man skal på et arrangement i Oseberg Kulturhus og i forhold til brygga i Tønsberg. Parkeringen i hotellet er dyr. Min mann savnet BBC på TV, men ellers så var rommet helt greit. Jeg savnet geitost på frokosten. Hyggelig betjening.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Verdi
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, Ingeborg56
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Hei Ingeborg56, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

    Hvis dette er den beste coronafrokosten som kunne fixes burde man droppe hele greia!!!
    Aner ikke hvor mange dager det er siden brødet ble bakt, har aldri kjent noe kjedeligere! Ekstremt lite utvalg! Veldig skuffende.
    Rent og praktisk kompakt rom med Ok utsikt. Hyggelig betjening.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    2  Takk, Travelglenn-oe
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Hei Travelglenn-oe, tusen takk for besøket og for tilbakemelding i forbindelse med dette. Jeg tar tilbakemeldingen din vedrørende frokosten videre internt hos oss, det er selvfølgelig trist å høre at den ikke falt i smak. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser