Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 105
Vis tilbud
TripadvisorUSD 105
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
FindHotel
Priceline
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (807)
Filtrer anmeldelser
807 resultater
Vurdering fra reisende
274
302
136
66
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
274
302
136
66
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 807 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Det tok over 2 timer før vi fikk rommene våre. Flere ganger fikk vi korte utsettelser fra resepsjonistene, som gjorde at vi valgte å vente i lobbyen. Det var heller ingen beklagelse å få fra betjeningen. Ved et så kort opphold et det rett og slett uakseptabelt, og vi ville aldri valgt hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Petter V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei Petter V., tusen takk for tilbakemelding og for at dere bodde hos oss. Det er beklagelig å høre at dere ikke fikk den servicen som forventes og vi tar selvfølgelig dette videre internt hos oss. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Jeg og familien min måtte vente veldig lenge før vi fikk rommet. Vi fikk heller ikke noen konkrete tidspunkt. Vi skulle få rommet 3, men det gjekk 2 timer før vi fikk det. Da vi endelig fikk rommet var vi lei av hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 562didrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei 562didrikh, tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Vi starter med innsjekk fra kl. 15.00 og det er beklagelig å høre at dere ble ventende en stund før dere fikk sjekke inn. Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig enkle rom, ikke noe form for ekstra følelse av «luksus» her, så for bare å overnatte er vel dette greit nok. Men under forventning til prisen. Her er det kun beliggenheten som drar opp dessverre

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KristinLT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei KristinLT, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Har tidligere hatt flere gode opplevelser ved å bo her, men nå, på vårt opphold i to netter, mener vi at vi får lite for pengene. Hotellfølelsen er minimal.

Rommene er små, det kan kompenseres med fin utsikt og god beliggenhet. Beliggenheten er god, men utsikten var fraværende denne gangen på vårt rom. Badene er små, men kan kompenseres med smarte løsninger. Men når halve badet blir vått under dusjing, er ikke det så smart. Det at rommene ikke blir vasket hver dag og at evt nye håndklær må hentes i resepsjonen, trekker heller ikke opp hotellfølelsen. Frokosten var heldigvis tilpasset Covid-19 og var helt grei. Hverken mer eller mindre.

Basseng på taket, at rommene var rene, enkel parkering i kjelleren og god beliggenhet, trekker opp.

«We have broken up with our phone» informeres det om på rommene. Dessverre virker det nå som om det også er «complicated» med servicen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, NorthStar799065
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei NorthStar799065,
Tusen takk for besøket og for tilbakemelding. Vi ønsker deg en fin sommer videre! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Bestilte superior rom - fikk rom uten AC, knøttlite bad og ellers som std. Dobbeltrom - ikke skifte av sengetøy/håndklær i løpet av tre dagers opphold, frokost hvor man må stå i tettpakket kø - covid 19 risiko - og lav servicegrad - skuffende! Og frister neppe til gjentakelse

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hansottolund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei hansottolund, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss. Det kan til tider bli kø i forbindelse med frokostserveringen og vi har behov for at alle bidrar slik at avstands-restriksjonen overholdes - det er selvfølgelig ikke ønskelig at man skal stå i tettpakket kø. Her er det selvfølgelig 1 meter mellom hver gjest som gjelder. Det er selvfølgelig beklagelig å høre at servicen ikke var tilfredsstillende og jeg vil ta dette videre hos oss - takk for at du sier ifra. Ønsker deg en fin sommer! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser