Hotellet har en meget bra beliggenhet på brygga i Tønsberg med umiddelbar nærhet til det meste. Hotellet i seg selv er et helt OK hotell med helt greie rom. Ble oppgradert til fin utsikt bortover brygga og vannet, men er veldig mye støy fra utestedene på kvelden (sommertid). Det kan selvsagt ikke hotellet noe for, men er ikke så god ventilasjon slik at man må ha vinduene åpne for å få luft og dermed blir det ganske bråkete på kveld/natt. Resepsjonistene var veldig hyggelige, men det gis litt dårlig info ift bassenget/bassengstidene og vi fikk ikke brukt dette pga det var for fullt. De kunne vært flinkere til å informere om tider og booking når man sjekker inn, sånn at man kanskje hadde fått mulighet. Det var en av grunnene til at vi valgte dette hotellet, og var leit å ikke få brukt det. Frokosten var helt OK mtp at det er litt spesielle tider, var en enklere buffet der man peker ut det man vil ha. Ingen problemer med å komme tilbake ved senere anledning, men da håper vi å kunne få benyttet bassenget på taket