420kristian
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Hege H, AnnetQuality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Hei 420kristian, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Jeg tar tilbakemeldingen din vedrørende vårt personale videre internt hos oss. Dere skal selvfølgelig få en god opplevelse, og jeg beklager at vi ikke klarte det i dette tilfellet. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)
0.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    14.9 km fra Quality Hotel Tønsberg
    15.4 km fra Quality Hotel Tønsberg
    Se flere hoteller i Tønsberg
    Anmeldt 24. juli 2020

Vi var 2 par som hadde fått bestilt rom i Sjøboden.. Det var nettopp det det var, en bod. Romma var en tragedie!! Knøttsmå og trange!
    Vi skulle på årets norgesferie, og kunne ikke blitt mer skuffa over fasilitetene.
    Ingenting ekstra som man forventer på hotell. Døra til badet fungerte som svingdør, den dekka også dusjen. Døra var IKKE tett, så det var lite stas å gå på do..Ingen sted å legge bagasje. Skråtak over nesten hele rommet, selv mor på 1,63 måtte krabbe inn og ut av seng. Utsikt til baksiden av hotellet, og gata i mellom var godt fylt opp med pratesjuke røykere og folk med "godt humør" rett utenfor nærmest hele natta..
    Disse romma bør fungere som enerom!!
    At været var dårlig skal dere slippe å få skylda for!
    Og vi fikk heldigvis fine opplevelser både på et par av byens restauranter og golfbaner.
    A.T. Hasle, Grimstad.

Takk, ATHasle
    Hege H, Annet på Quality Hotel Tønsberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei ATHasle, tusen takk for besøket og ikke minst for tilbakemelding. Ønsker deg en fin sensommer! :-)

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hotell ligger flott til og har lettvint parkering under hotellet. Frokost var bra. Rommene var nok klar for en renovering, men hadde en fin størrelse og utsikt. Senga var helt ok. Hadde to superior rom.

1  Takk, KennethP149

Hei KennethP149, tusen takk for besøket og for din anmeldelse. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten. Ønsker deg en fortsatt fin sommer! :-)

Anmeldt 22. juli 2020

Topp beliggenhet, hyggelig ansatte.
    Savnet innergardiner, slik at vi fikk en mellomting av bekmørkt og sol rett inn i rommet.
    Savnet også hyller og skap, all bagasje måtte ligge på gulvet.
    Ellers tipp topp, hyggelig sted, rett på brygga.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, BjoernHansen2020

Hei BjoernHansen2020, tusen takk for tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en meget bra beliggenhet på brygga i Tønsberg med umiddelbar nærhet til det meste. Hotellet i seg selv er et helt OK hotell med helt greie rom. Ble oppgradert til fin utsikt bortover brygga og vannet, men er veldig mye støy fra utestedene på kvelden (sommertid). Det kan selvsagt ikke hotellet noe for, men er ikke så god ventilasjon slik at man må ha vinduene åpne for å få luft og dermed blir det ganske bråkete på kveld/natt. Resepsjonistene var veldig hyggelige, men det gis litt dårlig info ift bassenget/bassengstidene og vi fikk ikke brukt dette pga det var for fullt. De kunne vært flinkere til å informere om tider og booking når man sjekker inn, sånn at man kanskje hadde fått mulighet. Det var en av grunnene til at vi valgte dette hotellet, og var leit å ikke få brukt det. Frokosten var helt OK mtp at det er litt spesielle tider, var en enklere buffet der man peker ut det man vil ha. Ingen problemer med å komme tilbake ved senere anledning, men da håper vi å kunne få benyttet bassenget på taket

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, TravelinGoose84

Hei TravelinGoose84, tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi ser frem til å få ønske dere velkommen igjen og håper dere da får plass og besøkt den flotte takterrassen og bassenget! :-)

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Knøttlite rom i Sjøboden, med veldig skrått tak. Det eneste vinduet åpnet gal vei så dårlig luftemuligheter. Heisen var dog rask. Ikke rengjøring av rom grunnet Corona (?) synes vi skulle hente doruller og håndklær selv i resepsjonen. Og sette søpla vår ut på gangen. Bildet er tatt liggende i sengen.

Takk, Tone Margrete W

Hei Tone Margrethe, tusen takk for tilbakemelding og for besøket. Vi kan også tilby andre romtyper, ta gjerne kontakt med oss for alternativene til rommet du hadde denne gangen. Ønsker deg en fin sensommer! :-)